Bruggenbouwers voor opdrachtgevers

''Men build too many walls and not enough bridges'' (Sir Isaac Newton)

Bruggenbouwers richt zich dan ook op het overbruggen van vraag en aanbod van ingenieurs binnen de civieltechnische en bouwkundige sector. Bruggenbouwers heeft een actueel en uitgebalanceerd netwerk van technische professionals. Ook professionals met een electrotechnische-, installatietechnische- of werktuigbouwkundige achtergrond die specifiek geinteresseerd zijn om betrokken te zijn bij infrastructurele-, civieletechnische-, of bouwkundige projecten, zijn al jaren in beeld.

Vaak worden we al in een vroegtijdig stadium geïnformeerd door onze opdrachtgevers over welke type professionals in de nabije toekomst nodig zullen zijn voor diverse tenders en aanbestedingen of juist reeds gegunde projecten. Onze doelstelling hierbij is om samen met onze opdrachtgevers, de ontwikkelingen steeds ’een stap vooruit’ te zijn en de beste professionals vroegtijdig te enthousiasmeren en informeren. Zo zijn wij in staat om onze klanten te “ontzorgen” op vlak van alle capaciteitsvraagstukken.

De professionals binnen het netwerk van Bruggenbouwers hebben over het algemeen een opleiding op HBO of WO niveau genoten en varieren in hun werkervaring van startend tot zeer ervaren. Wij proberen het netwerk te balanceren door een gezonde mix te vinden van zowel echte technische specialisten als managers en directeuren. Wij houden dan ook regelmatig contact met deze professionals uit ons netwerk. Zij hebben duidelijk aangegeven voor welke uitdaging of voor welk specifiek project ze open staan. Op deze manier kunnen wij onze opdrachtgevers in contact brengen met professionals die veelal niet op de arbeidsmarkt als ''zoekende'' bekend staan en vaak nog een lopend dienstverband hebben.