Directieposities in de bouw en infra

Door de jarenlange ervaring van Bruggenbouwers zijn de directies van organisaties of projecten niet alleen maar opdrachtgevers in de klassieke zin van het woord. Vaak leidt het ‘sparren’ over de markt, de positie die het bedrijf hierin inneemt en de dagelijkse organisatorische perikelen tot vernieuwende inzichten bij zowel Bruggenbouwers als de opdrachtgever zelf.

Met andere woorden: ook op directie niveau is Bruggenbouwers de aangewezen partij om met een vertrouwelijke opdracht aan de slag te gaan. Hiervoor heb je een partij nodig die de bouw en infra wereld overziet, het vertrouwen heeft gewonnen bij de directie-laag van de civieltechnische en bouwkundige wereld en zodoende in staat is om ''de juiste bruggen te slaan''.

Persoonlijk gesprek met Bruggenbouwers

Indien je op onze website uitgebreid zoekt bij de openstaande vacatures, dan kan je onder werkervaring zoeken op vacatures voor directie en management. Hier worden frequent een aantal openstaande directieposities getoond. Echter hierbij dient opgemerkt te worden dat in de meeste gevallen Bruggenbouwers de openstaande directieposities vanwege het vertrouwelijke karakter niet mag publiceren van haar opdrachtgevers.

Neem daarom persoonlijk contact met ons op om een afspraak in te plannen waarin we discreet verder van gedachten kunnen wisselen over de mogelijkheden.