Vacatures SAAone

Bruggenbouwers wordt vaak gevraagd om mee te denken over de projectmatige inzet van technische professionals op grote multidisciplinaire infrastructurele / civiele projecten.

Zo wordt Bruggenbouwers ook betrokken bij de invulling van Vacatures SAAone.

Project SAAone:

SAAone realiseert in opdracht van Rijkswaterstaat het project A1/A6 Diemen – Almere Havendreef. Het project is een onderdeel van de weguitbreiding Schiphol – Amsterdam – Almere (SAA). De weguitbreiding van de A1/A6 vindt plaats over een afstand van 20 kilometer. Zo krijgen de A1 en de A6 tussen knooppunt Diemen en de Hollandse Brug beiden 2x5 rijstroken. De A6 krijgt vanaf de Hollandse Brug tot en met de Hoge Ring bij Almere 4x2 rijstroken. Op het gehele traject A1/A6 komt een wisselbaan van twee rijstroken. Daarnaast komt er o.a. een aquaduct onder de Vecht bij Muiden en wordt knooppunt Muiderberg aangepast. Tegelijkertijd verbetert Rijkswaterstaat de leefbaarheid langs de snelwegen.

Start project SAAone: de realisatie is gepland vanaf 2014.
Duur project SAAone: de werkzaamheden duren tot 2020.

Bruggenbouwers vervult een breed scala van beschikbare Vacatures SAAone, en is voor wat betreft deze vacatures betrokken van ontwerp tot en met het beheer en onderhoud.