Wat betekent Bruggenbouwers voor mij?

Wat doet Bruggenbouwers precies, ik kan toch zelf een baan zoeken?

Een bemiddelingsbureau; Bruggenbouwers, is kortgezegd een bedrijf dat zicht heeft gespecialiseerd in het opbouwen van een netwerk van bedrijven die kansen bieden voor jou als werknemer. Samen met een adviseur stippel je alle mogelijke routes uit en kom je uiteindelijk terecht bij een werkgever waar kansen voor je liggen en die echt bij je past. Zowel qua kennis, doorgroeimogelijkheden als qua bedrijfscultuur.

Detachering in het eerste jaar

Als je ‘gedetacheerd’ bent, ben je in dienst van het bemiddelingsbureau en word je gedetacheerd aan een ander bedrijf. Het uitgangspunt bij deze vorm van bemiddeling is dat je na een jaar vast in dienst komt bij de opdrachtgever waar je carrière maakt. Het bemiddelingsbureau is in het eerste jaar dus technisch gezien jouw werkgever, maar beloont je conform de uitgangspunten van de opdrachtgever, zodat je na het eerste jaar naadloos in dienst kan treden.

Je krijgt bij Bruggenbouwers altijd een zogenoemde adviseur toegewezen. Elke adviseur heeft door jarenlange ervaring een netwerk opgebouwd van bedrijven, en schakelt tussen jou als werknemer en de bedrijven, op lijnmanagement niveau. De adviseur stippelt samen met jou een carrière pad uit dat is gebaseerd op jouw wensen en capaciteiten. Wat voor soort werk wil je graag gaan doen, welk segment binnen de infrastructurele- en civieltechnische werken is voor jou interessant en waar liggen kansen? Uit deze gezamenlijke verkenning komen vaak potentiele werkgevers naar voren waar je zelf nog nooit aan had gedacht.

Voor wie nog niet zeker weet welke kant hij of zij precies op wil , kan een bemiddelingsbureau dus uitkomst bieden. Een bemiddelaar is tenslotte specialist binnen jouw sector en weet wat er speelt op de arbeidsmarkt. Hierdoor heb je een goed beeld over alle mogelijkheden binnen de sector, en kom je erachter wat de juiste stappen voor jou zullen zijn.

Waarom doen bedrijven dan zaken met een bemiddelingsbureau?

Bedrijven doen zaken met een bemiddelingsbureau omdat zij zelf simpelweg de juiste mensen niet kunnen vinden, of niet altijd in de gelegenheid zijn om direct personeel aan te nemen in verband met budgettering. Voor jou als werknemer betekent dit dus dat je de kans krijgt om een bedrijf binnen te komen dat bijvoorbeeld geen vacatures online heeft staan.

Salaris

De opdrachtgever onderhandelt met het bemiddelingsbureau over het contract. Jij als werknemer krijgt echter volgens de CAO betaald. Dit is, in tegenstelling tot wat veel mensen denken, dus exact hetzelfde als dat je zou krijgen wanneer je direct in dienst zou zijn bij hetzelfde bedrijf. Hiervoor heeft het NEN gecertificeerde bemiddelingsbureau, Bruggenbouwers, afspraken gemaakt met de overheid.


Bruggenbouwers
Patrick Bochem
Cell phone: (06) 5896 7183
Frank Laracker
Cell phone: (06) 3944 6978
Sander Bochem
Cell phone: (06) 1256 9313
Maxime in 't Groen
Cell phone: (06) 3811 4524
Marjan Keet
Cell phone: (06) 4130 4577
Rorik Vesters
Cell phone: (06) 2419 4024
Lisanne Hobé
Cell phone: (06) 2419 4023
Marc Heijens
Cell phone: (06) 1177 8083