Dienstverlening Bruggenbouwers

Door bruggen te bouwen worden twee partijen bij elkaar gebracht. We bemiddelen tussen professional en opdrachtgever met als doel een rechtstreeks dienstverband. Dit kan direct via werving en selectie, maar soms wordt er bewust gekozen voor een tijdelijke detacheringconstructie zodat de partijen aan elkaar kunnen wennen, waarna je alsnog in vaste dienst komt.

Ingenieurs

Bruggenbouwers biedt voor elke fase in jouw carrière een uitstekende vervolgstap. Of je nou bent afgestudeerd of dat je na een aantal jaren toe bent aan vernieuwing, wij bieden op alle niveaus binnen de bouw en infra verschillende mogelijkheden. Ook voor directeuren met een ‘technisch hart’ die eindverantwoordelijkheid willen dragen hebben wij vaak verschillende interessante opties, die ons informeel zijn toevertrouwd door onze opdrachtgevers.

Freelance Ingenieurs

Gezien het projectmatige karakter van de bouw en civiele techniek, kiezen sommige freelancers bewust voor het ondernemerschap. Om je 100% te kunnen focussen op het project waaraan je werkt, zorgt Bruggenbouwers in de tussentijd voor de volgende opdracht. Bovendien zorgt Bruggenbouwers voor de tijdige betaling van jouw factuur. Zo doe je waar je goed in bent en gebruik je de kracht van Bruggenbouwers: haar netwerk van opdrachtgevers en haar actuele overzicht over de gegunde projecten.