Intern: Junior adviseur vestiging Breda

“Een adviseur zorgt ervoor dat de verbinding tussen een ingenieur en de klant wordt geslagen”


Jouw profiel:
Commercieel Talent is schaars, maar vindbaar. Daar zijn wij als Bruggenbouwers van overtuigd. Commercieel Talent laat zich niet vangen in een standaard CV of in ervaring. Talent zit in je DNA. Onze toekomstige collega herkent zich in het onderstaande:

  • Minimaal HBO opleiding
  • 1 – 3 jaar commerciële of sales ervaring of ambitie op commercieel gebied
  • Commerciële drive
  • Ondernemend
  • Energiek
  • Nieuwsgierig en leergierig
  • Zelfstandig

Wat bieden wij jou?
Als adviseur krijg je bij ons de ruimte en begeleiding om je snel commercieel te kunnen ontwikkelen. Je bouwt je eigen klantenkring op door op nieuwsgierige en gretige wijze de markt in kaart te brengen. Je benadert klanten actief en gaat op bedrijfsbezoek bij interessante partijen. Tegelijkertijd ben je inventief in het vinden van en het in contact komen met civieltechnisch ingenieurs, van starters tot zeer ervaren ingenieurs. Het doel is dat jij een vacature bij jouw klant creëert of gegund krijgt waar jij een perfect passende professional bij kan matchen. Voor elke civiele techneut die je bemiddelt ben je de ideale werkgever omdat je steeds weer in staat bent om de juiste uitdagingen aan te bieden. Feitelijk geef je dus sturing aan je eigen onderneming waarbij je kunt rekenen op dagelijkse begeleiding en input van jouw collega’s. Bij Bruggenbouwers kan je mee ondernemen en pluk je de vruchten als jouw activiteiten een succes zijn.

Arbeidsvoorwaarden
• Uitstekend vast salaris
• Niet afgetopte bonussen
• Auto en telefoon van de zaak

Bedrijfsprofiel
Bruggenbouwers is gespecialiseerd in het succesvol invullen van vacatures in de bouw en infra. Bruggenbouwers is gespecialiseerd in het bemiddelen bemiddelen van civieltechnische- en bouwkundige ingenieurs. Vanuit ons hoofdkantoor in Hoofddorp en onze vestiging in Den Bosch zijn wij landelijk actief. Hoewel Bruggenbouwers een jong bedrijf is, kunnen wij bouwen op ruim 35 jaar gezamenlijke bemiddelingservaring. Met recht een jong bedrijf met een oude ziel. De positionering van Bruggenbouwers is uiterst effectief en succesvol. Groeien is geen doel op zich, maar moet een gevolg zijn van gepassioneerd en met veel plezier je werk uitoefenen. Voor meer informatie ga je naar onze website: www.bruggenbouwers.nl

Herken je je in het bovenstaande?
Neem contact op met Marjan Keet, telefoonnummer 06-41304577 of stuur een email naar marjan@bruggenbouwers.nl