Van der Werff Infra

Van der Werff Infra

Vanaf de eerste plannen en bestekken op papier tot en met die laatste klinker in de weg: wij kunnen het complete traject van ontwerp tot en met realisatie voor u verzorgen. De Van der Werff Groep heeft alle specialisme in huis op het gebied van engineering (Wacom Ingenieursbureau), milieutechnieken (EcoCare) en grond-, weg- en waterbouw (Van der Werff Infra). Met onze praktische benadering van uw project komt u nooit voor verrassingen te staan.

Van het bouw- of woonrijp maken en (her)inrichten van terreinen tot en met de aanleg van wegen, kademuren en groenvoorzieningen: wij weten als geen ander hoe afhankelijk onze maatschappij is van een goede en duurzame infrastructuur. Van der Werff Infra maakt het helemaal!

EcoCare Milieutechniek, dé specialist in bodemsanering en bodembescherming in de vorm van vloeistofdichte verhardingen. Onze jarenlange ervaring met milieutechnieken in de constant wijzigende wet- en regelgeving zorgt ervoor dat wij proactief kunnen reageren op iedere situatie. Wij beschikken over de juiste certificeringen en bieden u de kwaliteit en service die u verwacht.

Wacom Ingenieursbureau, dé engineers met een praktische insteek. Onze professionals hebben namelijk jarenlange praktijkervaring in de engineering met een vertaalslag naar de uitvoerende werkmaatschappijen. Voordat plannen en bestekken worden gepresenteerd, is onderzocht of alles praktisch uitvoerbaar is. Of het nu om een wegreconstructie, riolering, kademuur of om bouwmanagement gaat.Deel dit bedrijf