Van Hattum en Blankevoort B.V.

Van Hattum en Blankevoort B.V.

Bruggenbouwers wordt als bemiddelingsbureau veelvuldig uitgenodigd om mee te denken bij de invulling van Vacatures Van Hattum en Blankevoort. Deze Vacatures bij Van Hattum en Blankevoort betreffen zowel de permanente en projectmatige inzet van technische professionals.

De Vacatures bij Van Hattum en Blankevoort op de verschillende afdelingen betreffen:

  • Vacatures Van Hattum en Blankevoort Ontwerp en Engineering

  • Vacatures Van Hattum en Blankevoort Realisatie

  • Vacatures Van Hattum en Blankevoort Beheer en onderhoud

  • Vacatures Van Hattum en Blankevoort Betonservice

Vacatures bij Van Hattum en Blankevoort  komen voor bij de volgende business units:


  • Vacatures Van Hattum en Blankevoort Infra (rondom auto- water- en spoorwegen)

  • Vacatures Van Hattum en Blankevoort Funderingen (Olie- en gas platforms en windmolens)

  • Vacatures Van Hattum en Blankevoort Energie

  • Vacatures Van Hattum en Blankevoort Vastgoed

Bedrijfsprofiel Van Hattum en Blankevoort:
Van Hattum en Blankevoort is onderdeel van het concern VolkerWessels. Een concern dat zich bezig houdt met het ontwerpen, ontwikkelen, realiseren en beheren van de gebouwde omgeving. Het liefst doen we dat door onze kracht te laten zien: meerdere VolkerWessels-bedrijven werken samen aan één project. Die aanpak heeft succes. Dat blijkt ook uit de indrukwekkende projecten die wij op onze naam hebben staan.

Van Hattum en Blankevoort is vooral bekend van de inframarkt. Daarnaast worden we steeds actiever op de Energie- en Vastgoedmarkt. Van Hattum en Blankevoort is, door uitstekend projectmanagement en innovatieve ontwerpen, een toonaangevende partner en bouwer van infraprojecten rondom auto- water- en spoorwegen. Olie- en gasplatforms, maar ook windmolens vragen om een solide fundering. Daarnaast realiseerden we al eerder constructies rondom energiecentrales, zoals de fundering ervan, waterintakes en outlets. Wij nemen daarbij desgewenst ook de realisatie van de totale energieproductie voor onze rekening. Van Hattum en Blankevoort biedt traditionele heioplossingen, maar ook innovatieve zuigankerfunderingen. Onze uitstekende geotechnische kennis waarborgt het meest optimale ontwerp. Afhankelijk van uw wensen verzorgen we naast projectmanagement en productie het transport en de installatie. Daarbij nemen wij zoveel mogelijk risico's van u over.

Deel dit bedrijf