Vacatures
Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een tekenaar/bestekschrijver. Als tekenaar/ bestekschrijver houd je je bezig met het schrijven van bestekken en het maken van tekeningen van civiele constructies in de GWW-sector. Als tekenaar bestekschrijver infrastructurele werken ben jij bezig met het inventariseren van het projectgebied, maken en controleren van tekeningen en het opstellen van bestekken. Je vindt het leuk om in de aanbestedingenfase bezig te zijn met een project. Je woont vergaderingen bij en hebt contact met de opdrachtgevers. Een deel van je taken: Je bent goed in het verzamelen en interpreteren van de informatie Je kan goed de opdracht analyseren Je stelt adviezen op en kan deze toelichten Je overlegt over de randvoorwaarden Je stelt bestekken op voor allerlei projecten
inAmsterdam
Als Werkvoorbereider ben je de schakel in de voorbereiding en de uitvoering in de projecten. De opdrachtgever zit in de omgeving van Alkmaar en doet voornamelijk waterbouwkundige werken zoals baggeren, kust- en oeververdediging en grondverzet. Je komt in een groeiend team te werken met een informele sfeer     
inAlkmaar
Onze klant is binnen tenders verantwoordelijk voor de EMVI documenten, risicobeheersplannen, BVP dossiers als onderdeel van de winnende tenderstrategie. De juiste risico’s, maatregelen en kansen moeten geïdentificeerd en getoetst worden op onderscheidend vermogen. Als medewerker tenderteam / EMVI probeer de alle elementen van de tender te analyseren en doorgronden.
inRotterdam
[chapo]
inHaarlem
Als Uitvoerder Wegenbouw op projecten (5-20 mln) voornamlijk in de regio (Zuid-West Nederland) heb je dagelijks de leiding over het aan jou toegewezen project en geef je uitvoering aan het te voeren beleid. Je draagt zorg voor de juiste werkverdeling, verstrekt de nodige projectinformatie en zorgt ervoor dat de vastgestelde planning en begroting wordt gehaald.
inRotterdam eo
Als Junior Uitvoerder GWW ben je een bovengemiddeld talent als startend ingenieur. In deze functie krijg je de kans om door te groeien naar Projectleider. Je start als junior naast een ervaren Hoofd Uitvoerder binnen de GWW. Je bent zeer leergierig en je ontzorgt hem door middel van het oppakken van project- en werkadministratie. Tevens zorg je ervoor dat de werken conform het contract worden uitgevoerd, je stuurt de onderaanneming aan, draagt zorg dat de uitvoering van het project binnen budget en tijdsplanning plaatsvindt en je pleegt regelmatig overleg met de opdrachtgever. Je bepaalt de hoeveelheden en je verwerkt dit in weekrapporten. Samen met de Hoofd Uitvoerder maak je de termijnen op. Onder professionele begeleiding word je opgeleid tot een zelfstandige Uitvoerder binnen de GWW.
inAmsterdam

Traject

Door met jou rond de tafel te gaan zitten, kunnen we samen de perspectieven voor je carrière in kaart brengen. Het traject ziet er als volgt uit:

Kennismakingsgesprek Bruggenbouwers

Luisteren staat bij ons centraal. Het is voor ons erg belangrijk dat wij weten waar jouw (volgende) stap aan moet voldoen. Wat zijn jouw persoonlijke ambities, competenties, doelen en wensen? Nadat we dit samen aan tafel hebben besproken, zullen we een plan maken om de juiste partijen te benaderen die bij jou zouden kunnen passen. We werken op basis van openheid, eerlijkheid en kundigheid.

Kennismakingsgesprek opdrachtgever

Nadat we je goed hebben voorbereid op het sollicitatiegesprek met een opdrachtgever, zal je gaan kennismaken met het bedrijf. Bij wederzijds welbevinden na het gesprek, zullen we het traject voortzetten en toewerken naar een bevredigende afronding.

Start nieuwe baan

Eindelijk ben je dan een Bruggenbouwer! Het nieuwe hoofdstuk in jouw boek gaat geschreven worden. Met veel plezier zullen wij (met gepaste afstand) monitoren hoe je je verder ontwikkelt in je nieuwe werkomgeving. De deur bij Bruggenbouwers zal altijd open blijven staan voor gezelligheid, humor, raad & daad.