Contact
Bruggenbouwers Hoofddorp

Telefoon: 085 - 78 28 7 58
E-mail: info@bruggenbouwers.nl

Bruggenbouwers Breda

Telefoon: 085 - 78 28 7 58
E-mail: info@bruggenbouwers.nl

Inschrijven

Goed dat je je inschrijft bij ons! Als je onderstaande velden zo volledig mogelijk invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Vul uw correcte e-mailadres in, deze zal gebruikt worden als gebruikersnaam
Vacatures
Wil jij als (junior) Werkvoorbereider Waterbouw verantwoordelijk zijn voor de voorbereiding van voornamelijk integrale projecten (UAV-gc) op het gebied van renovatie en onderhoud van Civiele kunstwerken als beweegbare bruggen, sluizen en tunnels? Dan biedt deze organisatie jou alle mogelijkheden om te ontwikkelen en door te groeien naar een specialist binnen het vakgebied civiele techniek in combinatie met werktuigbouwkunde.
inVianen
Per direct: als Document Controller heb je een breed takenpakket en breng je ervaring mee op de volgende aspecten op een (technisch georieenteerd) project: opzetten, implementeren, beheersen en actueel houden van het document management systeem en bijbehorende processen, zodat de organisatie op elk moment kan beschikken over actuele gegevens van projecten.
inPrinsenbeek
Voor een innovatief ingenieursbureau in het Oosten van het land zijn wij op zoek naar een inspecteur wegen, je werkveld is zowel binnen als buiten wat deze functie erg afwisselend zal maken. Je komt in een enthousiast en goed opgeleid team terecht waar kwaliteit en oplettendheid hoog in het vaandel staan. De opdrachtgever verzorgt de inspectie van wegen (en overige verhardingen), markering, geleiderail, bermen en bebording. Ook worden er adviezen gegeven en beheerrapporten opgesteld
inOost Nederland
Wij zijn voor onze opdrachtgever, een middelgrote aannemer in de civiele techniek, op zoek naar een senior technisch tekenaar. Wij zoeken een proactief, analytisch en oplossingsgericht persoon die passie heeft voor het vak. Iemand die ervan houdt secuur te werken, communicatief vaardig is en zelfstandig wil en kan werken binnen een ontwerpafdeling
inVertrouwelijk
Als Procesbeheerser ben je de generalist voor het beheren van het volledige proces voor zowel de interne organisatie als van projecten binnen de tenderfase en de realiserende (uitvoerende) fase. Je bent verantwoordelijk voor het in kaart brengen van een totaal proces, mede door het opstellen van gestructureerde planningen, tijdschema’s en risico-toepassingen.  
inUtrecht
Als teamleider rioolservice sta je sterk in je schoenen ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de medewerkers binnen en buiten (10 personen), de onderaannemers en ZZP’ers voor een efficiënte en effectieve inrichting van de organisatie. Daarnaast onderhoud je de contacten met de opdrachtgevers en bouwt deze verder uit.
inNoord Holland
Bruggenbouwers
Patrick Bochem
Cell phone: (06) 5896 7183
Marjan Keet
Cell phone: (06) 4130 4577
Rorik Vesters
Cell phone: (06) 2419 4024
Sander Bochem
Cell phone: (06) 1256 9313
Marc Heijens
Cell phone: (06) 1177 8083
Maxime in 't Groen
Cell phone: (06) 3811 4524
Frank Laracker
Cell phone: (06) 3944 6978