Contact
Bruggenbouwers Hoofddorp

Telefoon: 085 - 78 28 7 58
E-mail: info@bruggenbouwers.nl

Bruggenbouwers Breda

Telefoon: 085 - 78 28 7 58
E-mail: info@bruggenbouwers.nl

Kandidaten login

Als je al een kandidaten login hebt, vul dan je e-mail adres en wachtwoord in. Klik op de "Login" knop om in te loggen. Als je bent ingelogd kun je je profiel bekijken en bewerken.

Wachtwoord vergeten?

Als je al een kandidaten login hebt maar je bent jouw wachtwoord vergeten, vul dan bovenin dit venster jouw e-mailadres in en klik vervolgens op de knop 'Verstuur mijn wachtwoord'. Het wachtwoord zal naar jouw e-mail adres worden gestuurd.

Inschrijven

Heb je nog geen account? Meld je nu gratis aan om snel te kunnen solliciteren!

Als je een CV wilt meesturen dan kan dat nu. Wij zullen proberen je CV automatisch in te lezen en daarmee de inschrijving voor je te vereenvoudigen. Je kunt .DOC, .DOCX, .PDF, .ODT en .RTF bestanden toevoegen. Vul alsjeblieft ook de tekstcode in die je onderaan de pagina aantreft. Je hoeft deze code niet in te vullen als je besluit op dit moment geen CV mee te sturen.
Vacatures
Als Werkvoorbereider / bestekschrijver ben je actief in de voorbereidende fase van infrastructurele projecten, veela binnestedelijk.
inAmsterdam
Voor een van haar opdrachtgevers is Bruggenbouwers op zoek naar een junior EMVI-coördinator. Voor deze rol is een technische opleiding geen noodzaak maar affiniteit wel belangrijk.
inOmgeving Rotterdam
Als Tendermanager (Integraal) ben je verantwoordelijk voor het verwerven van infrastructurele werken en bezit je de nodige vakkennis.
inUtrecht
Momenteel zijn wij voor een van onze (multidisciplinaire)opdrachtgevers op zoek naar een ontwerper die zichzelf graag zou willen ontwikkelen binnen de infrastructuur. Ben jij als (startend) 3D ontwerper toe aan je eerste stap of vervolgstap in jouw carrière, reageer dan nu op deze mooie rol!
inBreda
Als Projectvoorbereider binnen de Civiele Techniek ben je verantwoordelijk voor de integrale voorbereiding voorafgaand aan en tijdens de realisatie van projecten. Jij bent de verbindende factor tussen verschillende disciplines om de uitvoering van multidisciplinaire werken te optimaliseren.
inGeldermalsen
Als junior contractmanager houd jij jezelf bezig het ondersteunen van diverse integrale projecten op het gebied van contracteisen en uiteindelijke realisatie. Jij bent actief met het opzetten, onderhouden en beheren van processen binnen het contractmanagement en de contractbeheersing.
inVianen
Bruggenbouwers
Patrick Bochem
Cell phone: (06) 5896 7183
Marjan Keet
Cell phone: (06) 4130 4577
Maxime in 't Groen
Cell phone: (06) 3811 4524
Sander Bochem
Cell phone: (06) 1256 9313
Rorik Vesters
Cell phone: (06) 2419 4024
Frank Laracker
Cell phone: (06) 3944 6978
Lisanne Hobé
Cell phone: (06) 2419 4023
Marc Heijens
Cell phone: (06) 1177 8083