Kandidaten over Bruggenbouwers

Bruggenbouwers heeft ruim 25 jaar ervaring in het bemiddelen van junior-, medior- en senior professionals binnen de verschillende segmenten van de bouw en civiele techniek. We geven professionals een platform om hun ervaringen te delen met branchegenoten. Onderstaand een greep uit de ervaringen van aan Bruggenbouwers gelieerde professionals:

"Na 1,5 jaar werkervaring in de ruimtelijke ordening was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik ben in deze periode benaderd door Bruggenbouwers, waarna een prettig gesprek volgde met Rorik. Tijdens dit gesprek kwam naar voren dat er veel mogelijkheden waren, zelfs in andere sectoren. Rorik heeft goed geluisterd naar mijn wensen en hierdoor geschikte partijen geselecteerd. De gesprekken met deze partijen liepen zeer voorspoedig, tussen het gesprek met Rorik en een nieuw contract zat amper anderhalve week. Door deze fijne samenwerking met Bruggenbouwers ben ik inmiddels 2 maanden werkzaam binnen de civiele techniek. Zowel de baan als het bedrijf bevallen ontzettend goed en sluiten perfect aan bij mijn wensen."

Alexander Bastiaansen, Civieltechnisch Tekenaar/Ontwerper, AGEL adviseurs

"Gezien mijn werkverleden sta ik niet bekend als "Jobhopper" en heb ik in sinds 1996 maar 3 werkgevers gehad.
Na een 11 jarige periode als kostendeskundige werkzaam geweest te zijn, bij een gerenommeerd advies- ingenieursbureau, bekroop mij het gevoel weer eens verder te moeten gaan kijken. Na een reactie van mij op een openstaande vacature op een vacaturesite kwam ik in contact met Sander van Bruggenbouwers. Door zijn aanstekelijke enthousiasme werd er snel een afspraak gemaakt om elkaar beter te leren kennen. Dit gesprek liep zeer open en spontaan en zo ontstond er een zeer vertrouwd gevoel wederzijds en dit resulteerde in meerdere "kansen" die aansloten op mijn sollicitatie en die Sander voor mij wist te regelen. Na een aantal afspraken met diverse gegadigden; ben ik bij een grote aannemer terecht gekomen en behartig ik nu multidisciplinaire tenders als Senior Begroter. Het relaxte maar enthousiasme wat Sander in zijn contacten stopt werkt zeer aanstekelijk en positief op zowel de klanten als de werknemer en dit draagt heel Bruggenbouwers uit!"

Ed van der Blom, Senior Begroter, Strukton Civiel Projecten

"Nadat ik in begin juli 2017 mijn eindpresentatie had gehaald en dus was afgestudeerd, ben ik de volgende dag op vakantie gegaan. Tijdens deze vakantie werd ik benaderd door Rorik van Bruggenbouwers om kennis te maken, de maandag na mijn vakantie gelijk naar (toen nog) Den Bosch gereden voor een kennismaking met Rorik. Tijdens dit gesprek heeft Rorik geluisterd naar wat ik wilde maar gaf hier en daar tips hoe ik het beter kon verwoorden of aangeven wat ik precies wou. Dit gesprek heb ik als prettig maar ook erg leerzaam ervaren. Na enkele gesprekken met opdrachtgevers ben ik begin september begonnen aan een mooie functie in de Infra.
Bruggenbouwers als detacheerder vind ik een fijne samenwerking, ze gaan opzoek naar een functie die bij jou past en blijven met je in contact."

Bob Smit, KAM-coördinator, Gebr. Van der Lee

"Tegen het einde van mijn studie ben ik benaderd door Bruggenbouwers. Vaak kreeg ik van die standaard verstuurde berichtjes, maar het bericht van Bruggenbouwers was erg persoonlijk en origineel. Zij hadden als een van de weinige daadwerkelijk naar mijn profiel en interesses gekeken. Vandaar dat we kort daarna een keer afgesproken hebben om een keer om de tafel te zitten en te bespreken wat mijn plannen waren voor de toekomst en wat wij voor elkaar konden betekenen. Het was een erg prettig, open en ongedwongen gesprek waarin ik het idee kreeg dat er geluisterd werd naar mijn wensen met betrekking tot een nieuwe baan. Kort na dat gesprek werd ik al gebeld door Bruggenbouwers met de mededeling dat er twee bedrijven waren die aansloten bij mijn wensen en graag met mij in contact zouden willen komen. Na de gesprekken bleken beide bedrijven inderdaad een match. Uiteindelijk hebben een aantal kleine aspecten de doorslag gegeven. Ik heb nog altijd goed contact met Bruggenbouwers en als er iets is kan ik altijd aankloppen. Kortom, Bruggenbouwers heeft mij enorm geholpen in de zoektocht naar een nieuwe job en ik zou het iedereen aanraden."

Danny Hols, Consultant, Teyler Consultancy

"Rond de zomervakantie ben ik benaderd door Bruggenbouwers en snel volgde een prettig en open kennismakingsgesprek met Sander Bochem. Sander was transparant en gaf eerlijk aan dat er op dat moment niets was dat paste bij me. De maanden daarna bleef het een tijd stil vanuit Bruggenbouwers, waarbij ik dacht dat het tot niets zou uitlopen. Niets is minder waar, enkele dagen voor kerst kreeg ik een belletje met dat er wat voor me was en hij me niet was vergeten. Sander had iets gevonden wat naadloos bij mijn wensen aansloot. Mijn complimenten hiervoor en voor de fijne samenwerking welke heeft geleid tot mijn nieuwe baan die boven mijn verwachtingen voldoet!"

Wen fei Huang, Werkvoorbereider Kunstwerken Parkway 6, Dura Vermeer Infra Landelijke Projecten

"Mijn verhaal met Bruggenbouwers begint in de zomer van 2016. Tijdens mijn afstudeerperiode wisten recruiters mij via LinkedIn goed te vinden, zo ook Bruggenbouwers in de persoon van Rorik Vesters. Mijn toekomstpad voor de middellange termijn stond gedurende die periode echter al vast: ik was van plan om door te studeren. Dat was dan ook het verhaal wat ik aan alle geïnteresseerden verkocht. Als enige van de tientallen recruiters die mij eerder benaderd hadden, contacteerde Rorik mij in het najaar om te vragen hoe de nieuwe studie mij beviel. Op het moment dat ik voor mijzelf besloot om de stap naar het werkzame leven te maken, was het voor mij de kortste klap om dit via Bruggenbouwers te doen. Dankzij Bruggenbouwers ben ik bij diverse bedrijven op gesprek geweest, en in mijn definitieve keuze hechte ik veel waarde aan de relevante adviezen waar Bruggenbouwers mij in voorzag. Inmiddels ben ik definitief overgenomen door AGEL adviseurs, waar ik in het afgelopen jaar al een mooie carrièrestap heb mogen maken. Gedurende het afgelopen jaar was Rorik altijd bereikbaar om mij van advies te voorzien. Het moge duidelijk zijn dat ik erg positief terug zal denken aan deze samenwerking."

Wessel de Beer, Junior Adviseur Riolering en Stedelijk Water, AGEL adviseurs

"Na tien jaar gewerkt te hebben als geotechnisch adviseur, besloot ik een tijdje te stoppen om mezelf weer nieuwe energie te geven. Toen ik weer toe was aan een nieuwe baan en mijn c.v. op internet had geplaatst, werd ik direct gebeld door Sander van Bruggenbouwers, die erg enthousiast was. Er volgde een zeer prettig oriënterend gesprek in Hoofddorp waarbij het persoonlijke karakter van het gesprek mij opviel. En dat beviel mij! Bruggenbouwers heeft duidelijk veel ervaring in de wereld van de bouw en infra en daarin een groot netwerk opgebouwd. Sander had in zijn hoofd direct al een tiental mogelijke bedrijven die aansloten bij mijn profiel en binnen enkele weken had ik vijf sollicitatiegesprekken. Tijdens het proces was daarbij veel contact en feedback met de verschillende adviseurs. En na een maand had ik een keuze gemaakt voor een leuke nieuwe baan! Ik wil de mensen van Bruggenbouwers daarom hartelijk bedanken voor de zeer prettige samenwerking."

Sander Koek, Geotechnisch Adviseur, RoyalHaskoningDHV

"Na 5 jaar voor mijn eerste werkgever te hebben gewerkt was ik toe aan wat anders. Ik wist echter niet goed wat ik wilde, wat bij mij paste en of ik echt wel wat anders wilde. Ik besloot de vraag om te draaien en te kijken welke partijen op mijn profiel zouden reageren als ik mijn cv op internet zou plaatsen.
Al snel werd ik benaderd door Marc van Bruggenbouwers die mij na een kennismakingsgesprek heeft begeleid in het proces om tot een goede keuze te komen. Hij gaf mij echt loopbaanadvies op maat dat bovenal oprecht was! Precies wat ik op dat moment in mijn carrière nodig had: eerlijk en degelijk advies.
Inmiddels werk ik via Bruggenbouwers met plezier en nieuwe energie bij Abt en ben ik blij dat ik de stap heb genomen."

Tim van der Waart van Gulik, Projectleider bouwfysica en brandveiligheid, Abt

"In november 2016 was ik op zoek naar een andere baan. Eigenlijk direct na een prettig kennismakingsgesprek met Sander Bochem volgde een gesprek bij Aannemingsmaatschappij Van Gelder, waar ik vanaf begin januari werk als Adviseur Wegbouwkunde.
Sander had goed begrepen waar ik naar op zoek was, want deze baan sluit goed aan bij mijn wensen. Mijn complimenten voor de fijne samenwerking en de goede bemiddeling naar een nieuwe baan die aan mijn verwachtingen voldoet."

Ronald ter Schiphorst, Adviseur Wegbouwkunde, Aannemingsmaatschappij Van Gelder

"In 2015 ben ik van baan gewisseld omdat ik toe was aan een andere uitdaging. Al vrij snel bleek dat deze baan niet de juiste keuze was. Ik heb me toen eind 2016, na een intake-gesprek, ingeschreven bij Bruggenbouwers. Ik ben nu per 1 januari 2017 gestart als projectleider bij Visser & Smit Hanab. Door de professionele bemiddeling en begeleiding door Marc zijn we tot tevredenheid van alle partijen tot een overeenkomst gekomen. Vol vertrouwen ben ik gestart aan deze nieuwe baan!"

Gerben Burger, Projectleider, Visser & Smit Hanab

"Vanuit mijn opleiding Civiele Techniek aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen ben ik na mijn afstuderen in 2012 meteen in contact gebracht met Bruggenbouwers. Na mijn afstuderen ben ik elders in dienst gegaan, en gedurende die periode van 3 jaar heeft Bruggenbouwers mij regelmatig nog gebeld. Toen bekend werd dat ik weg zou gaan bij mijn vorige werkgever heb ik meteen contact gezocht met Bruggenbouwers. Meteen de volgende dag werd ik uitgenodigd op de vestiging in Den Bosch. Mijn interesses lagen in een vervolg in de riool-/ poldergemalen projecten of terug naar de waterbouw. Al meteen kwam Bruggenbouwers met wat passende opdrachtgevers van hun. Uiteindelijk heb ik de keuze gemaakt en ben begonnen bij een constructiebedrijf gespecialiseerd in constructieve waterbouw."

Guido Tan, Werkvoorbereider staalconstructies, Shipcon B.V.

"Na mijn afstuderen aan de Technische Universiteit Eindhoven werd ik door Sander Bochem van Bruggenbouwers benaderd met het verzoek om mij te assisteren bij mijn zoektocht naar een baan. Ik gaf aan dat ik op het punt stond om een wereldreis te maken en mijn zoektocht pas na deze reis wilde starten. Dit was geen probleem voor het team van Bruggenbouwers! Nog voor de reis, werd tijdens een diepgaand gesprek een persoonlijk zoekprofiel opgesteld. Dit gesprek heb ik als zeer professioneel en effectief ervaren. Na mijn reis werden 5 kennismakingsgesprekken met verschillende potentiële opdrachtgevers gepland. Na deze gesprekken, waarbij meerdere opties me aanspraken, heb ik een goed gefundeerde keuze kunnen maken. Ook tijdens het maken van deze keuze werd ik bijgestaan door het ervaren team van Bruggenbouwers. Op dit moment ben ik werkzaam bij advies- en ingenieursbureau Tauw, mijn dank voor het team van Bruggenbouwers is groot!"

Ruben van der Heijden, Junior BIM engineer, Tauw

"Terwijl ik met mijn afstuderen bezig was, ben ik in contact gekomen met Rorik Vesters van Bruggenbouwers. Daaruit volgde een gesprek met ook Frank Laracker en hij heeft mij enthousiast gemaakt voor een aantal interessante bedrijven. Nadat hij deze bedrijven had benaderd, kwam er al snel een vacature langs van Kanters, om als Werkvoorbereider in de divisie Gemalen, Riolering en/of Infra te gaan werken. Hierop ben ik meteen ingegaan omdat het me een leuke ervaring leek en mijn interesse daar ligt om als Werkvoorbereider in de aannemerij te gaan werken. Ik wil Bruggenbouwers hiervoor dan ook bedanken voor de fijne samenwerking en het snel vinden van een passende baan voor mij."

Rutger Bruin, Junior Werkvoorbereider, Kanters

"Ik ken Frank al een heel aantal jaren en hij heeft mij reeds eerder succesvol bemiddeld. De gemaakte afspraken worden altijd correct en goed terug gekoppeld. Frank is oprecht in mij geïnteresseerd en heeft samen met mij weer een nieuwe uitdaging gevonden. De samenwerking met Bruggenbouwers ervaar ik dan ook als bijzonder positief en onderscheidend in de markt. Ondanks de fysieke afstand ervaar ik dat het team een echt team is. Regelmatig contact tijdens het proces en terugkoppelingen ontvangen, zoals het hoort!
Mijn huidige functie sluit als een passende handschoen. Ik ben trots dat ik deel uit mag maken van zo'n geweldig team."

Wil Emmen, contractmanager UAV-gc, J. van Esch B.V.

"Bij Bruggenbouwers kijken ze naar de persoon en zijn/haar kwaliteiten, wat echte mogelijkheden biedt. Na een goed gesprek met Bruggenbouwers, was het voor Marc duidelijk waar mijn ambities lagen en wat mijn sterke punten zijn. Dit in combinatie met het goede netwerk van Bruggenbouwers was er al snel een match gevonden."

Jasper Dijkman, BIM Regisseur / Civil 3D Ontwerper, Antea Groep

"Sander was mijn CV op het spoor gekomen en we planden zodoende een afspraak in het Van der Valk Hotel te Rotterdam-Blijdorp. Ik vertelde dat ik een geotechnische achtergrond heb, maar ook interesse heb in schrijven. Na even nadenken zei Sander: "Ruud, is EMVI schrijver niets voor jou?" Sander legde het functieprofiel uit en ik werd meteen enthousiast. Hij zou zijn best voor mij gaan doen voor het vinden van passende vacatures. Ik zou deze mogelijk nieuwe wending in mijn carrière nog even laten bezinken. Bij het lezen van vacatures op websites van (grote) aannemers werd ik steeds geïnteresseerder in het EMVI-schrijven. De combinatie van techniek en schrijven leek me erg leuk. Binnen een week was de eerste sollicitatie al geregeld bij Dura Vermeer, waar ik nu werkzaam ben.
Kortom: Vlot handelen en meedenken over waar jij het best tot je recht komt; Bruggenbouwers heeft echt meerwaarde geleverd!"

Ruud Boer, EMVI schrijver, Dura Vermeer Infrastructuur

"Na mijn besluit om van baan te veranderen, kwam ik op de website van Bruggenbouwers. Direct na het invullen van mijn gegevens op de site werd ik al gebeld door Sander en tijdens ons kennismakingsgesprek had hij al Grondbank Nederland in zijn hoofd (dat noem ik nog eens proactief). Tevens was het Sander die de combinatie zag tussen mijn ervaring en de wens van zijn klant naar productverbreding. In één keer een goede match maken, dat is perfect gedaan door Bruggenbouwers!"

Rob Persoon, Projectleider, Grondbank Nederland B.V.

"Na wat werkervaring op te hebben gedaan op het gebied van System Engineering wist ik dat ik hiermee verder wilde. Na lange tijd zelf zoeken, een aantal sollicitatieprocedures bij diverse firma's, kwam ik uiteindelijk terecht bij Bruggenbouwers. De gedane belofte is in een korte periode waargemaakt! Hierdoor ben ik terecht gekomen bij iNFRANEA een bedrijf dat is gespecialiseerd op onder andere System Engineering. Bruggenbouwers heeft exact gevonden wat ik zocht en binnen twee weken begon ik al aan mijn eerste werkdag. Dit was een hele opluchting na eerst vijf maanden stil te staan. Frank Laracker heeft me gedurende de sollicitatieprocedure enorm gesteund en op korte termijn alle papierwerk in orde gemaakt. Inmiddels heb het uitstekend naar mijn zin. Bruggenbouwers, mijn dank is groot."

Malwinder Singh, Systems Engineer, iNFRANEA

“Ik was op zoek naar de volgende stap in mijn carrière toen ik werd benaderd door Bruggenbouwers. Na een prettig intakegesprek kon een profiel geschetst worden van mijn wensen, kennis, kunde en ambities en de markt voor mij gaan verkennen. Binnen enkele dagen was het raak. Het gehele proces van kennismakingsgesprek tot en met de administratieve handeling is zeer soepel verlopen. Daardoor heb ik een mooie baan als ervaren Calculator bij een mooie aannemer kunnen accepteren dankzij Bruggenbouwers! Bedankt voor succesvolle samenwerking.”

Jan van Dijk, Senior Calculator, Aannemingsmaatschappij Van Gelder

“Na aantal jaren ervaring in Civiele Techniek heeft Frank mij aan een nieuw baan geholpen dat ik zocht! Het fijne aan de samenwerking is voor mij met name dat Bruggenbouwers binnen een zeer kort termijn een lijstje vacatures tegen mijn profiel hield en een plek hielp te creëren. Dit bewijst dat hij mij goed inschatte en dat zijn netwerk landelijk betrouwbaar is.”

B.A., Ontwerper/Tekenaar, Advin

“Na het behalen van mijn bachelor diploma Civiele Techniek in 2009 heb ik 5,5 jaar lang mijn hobby als werk gedaan. Een hobby die niets te maken had met civiele techniek. Eind vorig jaar begon het echter toch te knagen dat ik liever een meer maatschappelijke functie wenste met meer contacten en een vaster leef ritme. Begin dit jaar ben ik dus bezig geweest met het zoeken naar wat ik nou écht wilde. Uiteindelijk ben ik toch weer terecht gekomen bij de civiele techniek en kwam ik via Google uit bij Bruggenbouwers. Daar ving Sander mij op en hadden we een erg prettig eerste gesprek waarin een hoop duidelijk werd gemaakt voor mij. De informele sfeer zorgt ervoor dat je gelijk op je gemak gesteld wordt. Na ongeveer 6 weken kreeg ik de kans om op gesprek te gaan bij KWS Infra. Dit bracht gelijk succes want ik werd meteen aangenomen.
Momenteel ben ik zeer tevreden met mijn baan bij de KWS en ben ik qua functie en werksfeer helemaal op mijn plek beland. Mijn functie is projectstuwer, wat inhoudt dat ik voornamelijk het realisatieteam ondersteun in allerlei taken. Met name op het gebied van werkvoorbereiding en procesbeheersing ben ik een belangrijke schakel en krijg ik veel waardering van mijn collega's. Ik kan me via deze baan erg goed ontwikkelen en een (nieuwe) carrière opbouwen. Dankzij Bruggenbouwers ben ik zeer succesvol begonnen aan mijn tweede carrière."

Erwin Bakker, Projectstuwer, KWS Infra

"Begin 2015 ben ik in contact gekomen met Marc van Bruggenbouwers. Na 4 jaar bij een ingenieurs- en adviesbureau te hebben gewerkt wilde ik graag de stap maken naar een aannemer. Niet naar zomaar een aannemer, maar naar een aannemer die vooruitstrevend werkt, ervaren is met UAV-gc contracten, actief is in de waterwereld en werkt voor Rijkwaterstaat. Daarnaast had ik ook nog een aantal wensen en eisen met betrekking tot de beoogde functie en carrièremogelijkheden. Een plaatje dat op het eerste gezicht niet makkelijk lijkt in te vullen, en toch is dat de Bruggenbouwers gelukt. Binnen korte termijn waren de gesprekken gestart met Van Doorn Geldermalsen om als Manager Projectbeheersing aan de slag te gaan op het prestatiecontract Utrecht-nat, o.a. het onderhoud van het Amsterdam-Rijnkanaal. Bruggenbouwers heeft het mogelijk gemaakt om daadwerkelijk deze stap te maken. En daar ben ik nog steeds erg blij mee! "

Werner Weeink, Manager Projectbeheersing, Van Doorn Geldermalsen

“Na terugkomst van mijn wereldreis ben ik in contact gekomen met Frank Laracker, om een nieuwe weg in te slaan. Prettige no-nonsense gesprekken gevoerd met iemand die zich goed kon inleven en meedacht in mijn belang. Bruggenbouwers heb ik ervaren als een bedrijf die me niet zomaar “even snel weg wil zetten”, maar als een partij met een persoonlijke aanpak. Ik wil Bruggenbouwers dan ook bedanken voor de prettige samenwerking en de eerlijke en open manier van werken.”

Mies Verkuijlen, Contractmanager

"Vlak voor de bouwvak heb ik een tijdelijk project als Uitvoerder GWW mogen uitvoeren bij KWS, via Bruggenbouwers. Een goede samenwerking voor korte duur, maar ik ben er zeker van dat wij nog een keer zaken samen gaan doen. Marc, in ieder geval bedankt voor dit project."

Riny Looijen, Uitvoerder, KWS Infra

"Juni 2014 kwam ik in contact met Marc. Ik was op zoek naar een nieuwe baan met meer uitdaging. Vrij snel was een optie gevonden bij Ooms. Bij deze aannemer heb ik een half jaar iemand vervangen op de tenderafdeling. Na dit half jaar werden opnieuw in een kort tijdsbestek goede opties door de Bruggenbouwers voorgeschoteld. In januari ben ik bij Iv-groep gestart in het beheer en onderhoud van kunstwerken.
Kenmerkend voor Bruggenbouwers is dat ze een groot netwerk hebben en er een informele sfeer op het kantoor hangt waardoor de omgang met de Bruggenbouwers soepel verloopt. Verder wordt de tijd genomen om te zoeken naar de juiste persoon op de juiste plek. Oud studiegenootjes heb ik getipt om via Bruggenbouwers een baan te zoeken."

Reinalt Polinder, Inspecteur Kunstwerken, Iv-Infra

"Na bijna 15 jaar in de industrie te hebben gewerkt was ik toe aan iets nieuws. Iets anders toen ik werd benaderd door bruggenbouwers. In eerste instantie dacht ik dat ze mijn CV niet goed hadden gelezen. Ik ben werktuigbouwkundig opgeleid en waarin Bruggenbouwers bemiddelt is toch meer een civiele wereld, dacht ik. Door het enthousiasme waarmee het verhaal over Bruggenbouwers werd verteld, werd ik nieuwsgierig naar wat ze me allemaal te bieden zouden hebben. Een afspraak volgde snel. Op hun geweldige kantoor in Den Bosch werd hun enthousiasme op mij overgedragen en hebben we een prima gesprek gevoerd. Naast de standaard gesprekstof was er in dit informele gesprek ook ruimte voor o.a. de voorbeschouwing op de voetbalwedstrijd van die avond. Na dit plezierige gesprek diende zich al snel een aantal mogelijkheden aan die er toe hebben geleid dat ik uiteindelijk een mooie overstap heb kunnen maken. Kortom een zeer prettige en vruchtbare samenwerking."

Randy de Kwaadsteniet, Maintenance Engineer, VolkerInfra

"Na het behalen van mijn diploma Civiele Techniek in 2014 en een reis door Zuidoost Azië, was het na thuiskomt tijd om op zoek te gaan naar mijn eerste baan. Een dag na het verzenden van mijn CV werd ik gebeld door Rick van Bruggenbouwers. Nog de volgende dag zaten we tegenover elkaar op het kantoor in Hoofddorp. Na een erg fijn oriënterend gesprek kreeg ik een dag later bericht van Marc over een kans voor mij bij Advin. Ook daar verliepen de gesprekken erg goed, mede door de goede begeleiding vanuit Bruggenbouwers. Zo goed, dat ik nog geen week later bij Bruggenbouwers mijn contract heb getekend. Dankzij Marc en Rick kon ik 2 weken na het verzenden van mijn CV beginnen bij Advin. Super! Nogmaals bedankt voor de super samenwerking!"

Jim van Zwieten, Tekenaar/Ontwerper, Advin

“Na vele vergeefse sollicitatiebrieven ben ik via een vacaturesite met Bruggenbouwers in aanraking gekomen. Na een goed gesprek begreep Sander meteen waar ik naar op zoek was en heeft hij, op zeer korte termijn, een baan gevonden die perfect op mijn wensen aansloot."

Joey de Roode, Werkvoorbereider, Gebr. Griekspoor

“Super blij met mijn nieuwe baan via Bruggenbouwers! Na het eerste telefonische gesprek met Marc had ik meteen een goed gevoel. Marc heeft duidelijk veel ervaring, een goed netwerk en inzicht in waar de échte kansen liggen. Al snel kon ik op gesprek bij Iv-Infra waar ik nu een leuke baan heb met mogelijkheden die passen bij mijn ambities.”

Marjolein van der Kraan, Ingenieur Waterbouw en Watersystemen, Iv-Infra

"Na een poosje thuis te hebben gezeten, ben ik door Frank Laracker voorgesteld bij Gebr. Van Doorn Geldermalsen om te komen praten voor een functie als Calamiteiten Coördinator . Na het gesprek gaven zij aan graag met mij verder te willen. Daar ik dit zelf niet zag zitten heb ik bedankt voor het aanbod en aangegeven dat als ze in de toekomst nog een uitvoerder zochten, zij aan mij wilden denken. Vier dagen na ons eerste gesprek kreeg ik een telefoontje van Bruggenbouwers of ik nogmaals op gesprek wilde komen bij Gebr. Van Doorn en drie dagen na het gesprek ben ik begonnen als Uitvoerder Onderhoud Rijkswegen. Door de goede inzet en prettige communicatie van Frank Laracker ben ik gelukkig weer aan de slag. Bedankt Bruggenbouwers!"

Marc Puntman, Uitvoerder Onderhoud Rijkswegen, Gebr. Van Doorn Geldermalsen BV

"In de zomer van 2014 was ik op zoek naar een nieuwe job. Iets in de bouwwereld, projectmanagement, dynamiek, contractmanagement. Een heel concrete zoekopdracht was het inderdaad niet voor Bruggenbouwers. Toch kwam Marc Heijens al na een paar dagen met een ingang bij een bedrijf waar ze niet kijken naar etiketjes op iemands voorhoofd. Ik kon op gesprek en nog dezelfde week was het rond. Vanaf dag 1 op een mooi en gevarieerd project. Goed gedaan Marc!"

Stijn Maathuis, Projectleider, Aannemingsmaatschappij Van Gelder

"Bij de eerste afspraak met Sander had ik een goed gevoel. Ik was nog niet afgestudeerd en dus officieel nog niet klaar om de arbeidsmarkt te betreden. We hebben daarna regelmatig contact gehad. Gedurende een periode van een aantal maanden hoorde ik niets van Sander, maar hij was mij niet vergeten. Op dat moment had Bruggenbouwers een passende functie voor mij gevonden. Het was de functie die ik ambieerde. Een sollicitatiegesprek met mijn huidige werkgever leverde meteen een baan op. De rest heeft Sander geregeld en ik mocht gelijk aan de slag."

Reza Seiri, Werkvoorbereider, Ooms Civiel

"Ik ben op 1 februari 2013 in dienst gekomen bij Bruggenbouwers. Officieel is mijn functiebenaming Projectingenieur, maar in de praktijk ben ik Geotechnisch Adviseur. In die hoedanigheid ben ik werkzaam bij ingenieursbureau Antea Group (het voormalige Oranjewoud). Na eerst een aantal jaren te hebben gewerkt als constructeur, heb ik mij de laatste jaren toegelegd op de geotechniek. Door mijn ervaring als constructeur, kan ik meedenken met de constructeur om samen tot een optimaal ontwerp te komen. Eind 2012 ben ik benaderd door Marc Heijens met de vraag of wij iets voor elkaar kunnen betekenen. Zodoende ben ik bij Antea Group terecht gekomen. Bruggenbouwers blijkt de markt goed te kennen. Bij Antea Group voel ik mij dan ook helemaal op mijn plaats. Inmiddels werk ik er al ruim anderhalf jaar.''

Arjen Blacquière, Projectingenieur Geotechniek, Antea Group

“Na 10 jaar in Engeland gewerkt te hebben, wilde ik graag weer terug naar Nederland verhuizen. Om te beginnen wilde ik eerst de Nederlandse arbeidsmarkt maar eens voorzichtig verkennen. Een van mijn e-mails kwam bij Bruggenbouwers terecht en voordat ik het wist had ik een aantal oriënterende gesprekken staan. Twee weken later zat ik in Nederland waar ondertussen diverse gesprekken geregeld waren. Tijdens een hectische week kwamen daar ook nog een aantal tweede gesprekken uit voort. Een week later had ik mijn keus gemaakt en een contract getekend. Bruggenbouwers heeft mij daarnaast ook nog goed geholpen om mijn Engelse CV naar het Nederlands te vertalen en mij ook goed geïnformeerd over het Nederlandse belastingsysteem en arbeidsvoorwaarden. Frank en Sander hebben echt fantastisch werk verricht.”

Niels Boon, (MX) wegontwerper, iNFRANEA

“Ik werd op maandag gebeld door Sander of ik bij een aannemer in Amsterdam wilde gaan praten. “Mooi dicht bij huis” dacht ik en in mijn vertrouwde omgeving (ik had daar 15 jaar gewerkt). Dus dinsdag even naar Amsterdam en een uur zitten praten, heel productief. Zij wilden voor het weekend nog uitsluitsel geven. Woensdag had ik cursus en ik zat nog niet in de auto of Sander belde weer. “Heb je tijd voor nog een ander gesprek deze week bij BAM Wegen, dan kun je een vergelijking maken”. Donderdagmiddag zat ik ook daar aan tafel. Na een uur praten heb ik Sander gebeld of hij die aannemer van dinsdag wilde afberichten, want ik had een keuze gemaakt voor BAM Wegen. Vrijdag op kantoor in Hoofddorp hebben wij de contracten getekend en maandag, slechts een week later na het eerste gesprek, ben ik begonnen. Tja het kan snel gaan en heb het goed naar de zin!"

Jeen de Leeuw, Uitvoerder, BAM Wegen

"De succesvolle aanpak van Bruggenbouwers laat zich het beste omschrijven als oprecht belangstellend, enthousiast, snel schakelend, no-nonsense en zeer effectief!"

Wijnand Ruitenbeek, Adviseur Assetmanagement, Heijmans Integrale Projecten

“Marc heeft mij aan precies die baan geholpen die ik zocht! Het fijne aan de samenwerking is voor mij met name dat Bruggenbouwers niet een lijstje vacatures tegen mijn profiel hield, maar actief een plek hielp te creëren.
Dat hij dit heeft weten te realiseren, bewijst dat hij mij goed inschatte én dat zijn netwerk rijk is en hem vertrouwt. Daarbij komt nog dat ik geenszins het gevoel heb gehad ergens heen 'gepusht' te worden, wat mijn ervaring met veel dergelijke bureaus wel is. Kortom: zoek je een baan in de civiele techniek, neem dan contact op met Bruggenbouwers.”

Bart Sigger, Specialist tenderstrategie, BAM Infraconsult

“Bruggenbouwers, Patrick, Sander & Marc, zijn professionals in hun vak en herkennen de behoeftes en verbinden de opdrachtgever met de werkzoekende.
Ze verstaan hun vak en komen al hun afspraken na, ook al staat het niet op papier, AFSPRAAK IS AFSPRAAK bij BRUGGENBOUWERS.”

Rene J.J. Wehkamp, Projectcoördinator Civiele kunstwerken, Strukton Civiel, consortium A-Lanes A15

"Na enkele jaren als ZZP-er gewerkt te hebben kreeg ik de behoefte aan een wat vastere omgeving. Ik had al een aantal functies gehad op het gebied van projectmanagement en projectbeheersing en wist wat ik zocht. Toen ik rond aan het kijken was kwam ik op de website van Bruggenbouwers een aantal interessante functies tegen. Tevens zag ik dat ze een mooi netwerk hadden. Mijn CV sturen kan geen kwaad, dacht ik eind 2014. En dat klopte. Na een prettig gesprek met Marc Heijens, hij begreep snel wat ik zocht, werd ik voorgesteld bij enkele relaties. En inmiddels ben ik dankzij Bruggenbouwers en de professionele begeleiding, begonnen bij de Antea Group als adviseur projectbeheersing."

Reinart van Staalduine, Adviseur Contractering, Antea Group

"Via een (inmiddels oud-) collega ben ik in contact gekomen met Bruggenbouwers en met Marc in het bijzonder. Vanwege een rumoerige tijd bij mijn toenmalige werkgever waarvan het eind onduidelijk was, was het plezier in werken dermate verminderd dat een nieuwe uitdaging een logisch vervolg was. Marc hielp mij mijn wensen en grenzen in kaart te brengen en met die informatie zocht en vond hij een aantal bedrijven die bij mijn wensen aansloten en waar ik op bezoek ben geweest. Communicatie over het hoe en wat was altijd duidelijk en open, zodat ik ook goed op de hoogte werd gehouden van de genomen stappen en de voortgang. Andere pluspunten vind ik de flexibiliteit die onder andere naar voren komt bij het plannen van afspraken (zowel qua tijdstip als qua locatie), het prettige contact en het geïnteresseerd blijven in mijn persoon na het afronden van de zoektocht.
Het uiteindelijke resultaat is een nieuwe uitdaging waarin ik mijn ei hopelijk voor lange tijd kwijt kan bij een bedrijf dat goed bij mij past. Bruggenbouwers, bedankt voor deze mogelijkheid!"

Lineke Dankers-Heijneman, 3D modeller (Revit Structures), Iv-Infra

"Na een telefoontje van Sander hebben we elkaar gesproken in de omgeving van Utrecht. Het gesprek was fijn en vertrouwend of we elkaar al jaren kende. Bruggenbouwers en met name Sander geeft je een goed gevoel en vertrouwen. Sander had mij cv gezien en al snel kwam hij met het idee om mij voor te gaan stellen bij Reef Infra. Na een aantal weken kreeg ik het bericht om mij te melden voor een gesprek bij Reef Infra te Wijchen. Bruggenbouwers houdt van snel handelen, en dat bleek ook, want na het gesprek mocht ik direct aan de gang bij Reef Infra. Ik kan Bruggenbouwers aanbevelen om ergens aan de slag te kunnen."

Peter de Haas, Uitvoerder, Reef Infra

"Na mijn studie heb ik een aantal maanden op veel plekken gesolliciteerd, zonder succes. Via klasgenoten kwam ik terecht bij Bruggenbouwers.
Marc heeft mij na een goed gesprek voorgesteld bij GEKA Bouw BV. Ik had nog nooit van de functie Tender Coordinator gehoord en het was ook niet de functie waar ik naar opzoek was. Ik heb de uitdaging toch aangenomen en vanaf het begin was de functie voor mij bestemd. Marc heeft mij een jaar begeleid en daarna ben ik overgenomen door GEKA Bouw BV. Ik heb enorm geluk gehad met deze functie als starter en dat heb ik allemaal te danken aan Marc en Burggenbouwers!"

Michelle Rodgers, Tender Coordinator, Geka Bouw

"Ik kreeg een telefoontje van Sander, van Bruggenbouwers. Of ik in de gelegenheid was om langs te komen voor een kennismakingsgesprek. Nou, nee: ik had inmiddels een tijdelijke baan, waar ik even heel druk mee was, ik kon dus niet zomaar weg. Sander: “Geen probleem, dan kom ik toch gewoon naar jou toe.” Ik ging niet naar Bruggenbouwers, maar Bruggenbouwers kwam naar mij. Al gauw bleek dat Sander voortvarend aan de gang ging en werd ik voorgesteld bij een aannemingsbedrijf voor een vaste baan. Er werd een afspraak voor een oriënterend gesprek gepland. Na dit gesprek werd een 2e gesprek gepland en bleek dat ik samen met nog een kandidaat overgebleven was voor deze vacature. Helaas werd er gekozen voor de andere kandidaat. Maar, zo dicht bij een nieuwe baan was ik nog niet geweest. Bruggenbouwers was mij echter niet vergeten want na een periode werd ik weer door Sander benaderd waarbij hij vroeg of hij me mocht voorstellen bij Dura Vermeer Infrastructuur. Ik stemde in, en er werd weer een sollicitatiegesprek gepland. Ook hier was het gevoel goed, maar er waren meer kandidaten. Na enkele dagen bleek dat men graag met mij verder wilde. Na wat onderhandelen waarbij Sander mij adviseerde, zijn we tot een overeenkomst gekomen. Een getekend jaarcontract ligt in de brievenbus. Dank, Bruggenbouwers!"

Conclusie
Bruggenbouwers is actief, houdt goed contact met klant en kandidaat en weet hoe de markt werkt. Ze hebben veel kennis van het vakgebieid waarbinnen zij zich bewegen, hebben goede contacten binnen bedrijven en weten ook wat collegabedrijven doen en hoe ze opereren. Dit geeft vertrouwen aan mij. Sander is een open persoon, die voor zijn kandidaat gaat.

Kees Smaling, Projectleider, Dura Vermeer Infrastructuur

"Patrick & Marc van Bruggenbouwers beschikken over een uitgebreid en goed netwerk in de branche. Zij hebben mij snel bij de juiste mensen geïntroduceerd. Mede dankzij hen begin ik aan een mooie nieuwe uitdaging. Van harte
aanbevolen!"

David Sanders, Senior Contract manager, Strukton Civiel

“Wat verwacht ik van een volgende baan, wat sluit het beste aan als vervolgstap in mijn carrière? Vragen die aan bod kwamen in de diverse gesprekken. Met de antwoorden op deze vragen is Bruggenbouwers aan het werk gegaan en heeft de markt verkend. Het resultaat is een nieuwe job die perfect bij mij past.”

René Molenaar, Tendermanager, MNO Vervat

"Begin 2013 was ik onverwachts op zoek naar een andere baan. Marc kende ik al van de andere kant van de tafel en zo kwam het balletje aan het rollen. Ik heb heldere afspraken kunnen maken over wie te benaderen en ook gedurende het zoeken bleef hij regelmatig contact houden. Uiteindelijk leidde een telefoontje tot twee gesprekken bij de organisatie waar ik nu werk en ben ik zonder onderbreking van de ene betrekking in de andere gestapt. Marc heeft niet alleen gedurende het zoeken regelmatig even contact gehad, maar ook in de periode daarna hield hij vinger aan de pols. Met name dat contact heb ik als prettig ervaren."

Dick Ozinga, Sr Proposal Manager, Visser & Smit Hanab

“Na 11 jaar bij een grote aannemer gewerkt te hebben was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Via LinkedIn ben ik in contact getreden met Patrick van Bruggenbouwers. Binnen 3 weken was ik geholpen aan een nieuwe job.
Bij deze wil ik Bruggenbouwers bedanken voor hun buitengewone inzet. Patrick en zijn collega`s zitten er boven op en halen het onderste voor je uit de kan. Ik heb Patrick als een zeer behulpzame en betrouwbare bemiddelaar ervaren.
Een ding is zeker, ze maken hun naam waar en zijn inderdaad goed in Bruggen bouwen. Ik wens Bruggenbouwers veel succes naar de toekomst toe."

Lysander Post, Civil 3D Ontwerper, Advin

“Mijn ervaringen met Bruggenbouwers zijn erg goed. Patrick en Marc hebben persoonlijke aandacht voor je en zorgen voor de juiste persoon op de juiste plek.”

Frans Tuijthoff, Calculator/werkvoorbereider, MNO Vervat / Boskalis

"Mijn ervaring met Bruggenbouwers is zeer positief. In februari 2013 ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. Mijn hoop was gericht op een project die anders is dan wat ik eerder heb gedaan zoals een constructie die in aanraking komt met het water. Bruggenbouwers heeft een functie als modelleur voor mij gevonden bij BAM infraconsult en het project waar ik nu mee bezig ben is een grote haven in Liverpool en dat is een project waar ik op had gehoopt. Bruggenbouwers was heel snel bij het regelen van een sollicitatie gesprek dat komt zeker door hun sterke netwerk en ook hun goede kwaliteit in de markt. De communicatie met personeel van Bruggenbouwers is doorzichtig, ze zijn altijd bereikbaar en de afspraken zijn altijd goed nagekomen."

Mustapha Ajouaou, Modelleur, BAM Infraconsult

"Eind januari 2012 begaf ik me, na één jaar gewerkt te hebben, weer op de banenmarkt. Al snel werd ik benaderd door Bruggenbouwers met het voorstel om mij te bemiddelen bij mijn zoektocht naar een nieuwe baan. Al snel kon ik langskomen in Hoofddorp voor een kennismakingsgesprek. Dit verliep zeer prettig en heb daarbij ook mijn wensen op tafel kunnen leggen. Na het gesprek, terwijl ik nog onderweg naar huis was, kreeg ik al een telefoontje met een voorstel of ik een paar dagen later op gesprek kon bij een bedrijf gespecialiceerd in funderingen. Doormiddel van het gesprek is gebleken dat mijn mogelijkheden veel breder lagen dan dat ik zelf had gedacht. Mede hierdoor heb ik ook de kans gekregen om ook bij een andere aannemer, één van de grootste civiele betonbouwers van Nederland, te kunnen solliciteren. De volgende dag belde Bruggenbouwers mij al op met het zeer positieve nieuws dat ik bij het bedrijf kon starten als werkvoorbereider. Bruggenbouwers heeft mij binnen een maand aan een zeer leuke job geholpen en daarom ben ik ze zeer dankbaar."

Giusti Peeters, Werkvoorbereider, Strukton Civiel

"De gebroeders Bochem ken ik al vanaf het begin van mij carrière en sindsdien hebben we altijd al contact onderhouden. Nu kwam het moment in mijn carrière dat ik toe was aan een nieuwe stap, waarbij ontwikkeling het hoofddoel was. Het was mij al bekend dat zij, door hun jarenlange ervaring op het gebied van bemiddeling op de civiele markt, voor mij de juiste weg konden bewandelen en daarmee deuren konden openen die voor anderen gesloten bleven. Het contact was daarmee weer snel gelegd. Door hun nieuwe aanpak, welke zij samen hebben vormgegeven in Bruggenbouwers, zijn ze naar mijn inzien onderscheidend op het gebied van bemiddeling. Dit uit zich in discrete marktbenadering, persoonlijk en vertrouwelijk, de wens van de kandidaat staat voorop, onbevangen en toegankelijk, vakinhoudelijke kennis van de functies en werkzaamheden, een correct beeld van de marktontwikkeling en een uitgebreid vertrouwelijk netwerk. Zo hebben we samen voor mij de nieuwe leerschool gevonden, waarbij ik mij voldoende verder kan ontwikkelen. Bruggenbouwers, bedankt!"

Guido Magielsen, Werkvoorbereider Projectverwerving, Heijmans Civiel

"Ik kwam in contact met Patrick Bochem van Bruggenbouwers m.b.t. een nieuwe uitdaging. En het was meteen een prettig en een informeel gesprek. Patrick wist wat mijn wensen waren en had binnen 2 weken een nieuwe baan geregeld zoals afgesproken. Ik heb zeer prettige werkervaringen met Patrick en Marc van Bruggenbouwers en ze komen hun gemaakte afspraken altijd na. Wat ik ook als zeer prettig heb ervaren is dat ze altijd bereikbaar zijn en je de persoonlijke aandacht geven."

Adil Oudrhiri, Werkvoorbereider, Strukton Civiel

“Bruggenbouwers heb ik ervaren als een deskundige, zorgvuldige en creatieve arbeidsbemiddelaar. Deskundigheid in zijn vakgebied: hij kent zijn branche. Zorgvuldigheid in zijn communicatie: hij betracht deze zorgvuldigheid
in het hele traject. Creativiteit in zijn matches: hij kijkt áchter de primaire vraag en breder dan de letter van het CV. Kortom: een ijzersterke niche-speler met toekomst!”

Ernst Jan de Jong, Senior Contract manager, VSMC

“Een aantal maanden geleden had ik het niet meer naar mijn zin bij mijn vorige werkgever. Bruggenbouwers was de enige bemiddelaar die er in positieve zin uit sprong. Patrick begreep goed waarom ik het niet naar mijn zin had en waar ik naar op zoek was en kwam gelijk met opties die goed aansloten op mijn wensen. Na ons eerste gesprek had ik besloten om alleen met Bruggenbouwers verder te gaan en is Patrick gelijk gaan zoeken. Al snel kwam Patrick met een paar opties, dit waren zowel bestaande vacatures als niet bestaande vacatures waar ik op kennismakingsgesprek mocht.
We hebben samen intensief contact gehad en na een aantal weken de vacature en werkgever gevonden die helemaal aansloot op mijn wensen en na de bouwvak ben ik aangenomen als Projectvoorbereider bij een regiovestiging van Dura Vermeer Beton- & Waterbouw. Hier ben ik nu een aantal maanden werkzaam heb het nog steeds uitstekend naar mijn zin.
Ik kan iedereen die op zoek is naar een nieuwe uitdaging aanraden om dit samen te doen met Bruggenbouwers. De persoonlijke en goede samenwerking met Bruggenbouwers is mij prima bevallen."

Patrick de Gier, Projectvoorbereider, Dura Vermeer Beton- en Waterbouw

"In juni 2011 eindigde mijn studie en kwam ik via via in contact met Bruggenbouwers. Ik werd uitgenodigd voor een oriënterend gesprek wat al snel plaats vond, prettig verliep en goed gevoel achterliet. Nog diezelfde dag (!) werd ik gebeld voor een afspraak met een opdrachtgever. Sinds augustus ben in dienst bij Bruggenbouwers en aan het werk bij diezelfde opdrachtgever. De samenwerking tussen Bruggenbouwers en mij verloopt goed en open en wanneer er vragen of problemen zijn kan ik altijd contact opnemen en krijg ik gelijk een antwoord. Ik ben erg blij dat ik nog steeds voor Bruggenbouwers werk en hoop dit nog een lange tijd te mogen doen!
Wanneer mensen opzoek zijn naar een baan en een prettige werkgever adviseer ik Bruggenbouwers zeker aan!"

Tijs Meijering, Werkvoorbereider / Uitvoerder, Aannemingsmaatschappij Van Gelder

"Doordat ik het bij mijn voorlaatste werkgever niet meer naar mijn zin had kwam ik in contact met Patrick & Marc van Bruggenbouwers. Door het uitgebreide en juiste netwerk én een zorgvuldige inventarisatie, kwamen zij met een aantal interessante mogelijkheden. Ik heb een overwogen keuze kunnen maken uit deze kansen waardoor ik nu een passend vervolg heb gevonden in mijn carrière."

Mark van Opstal, Werkvoorbereider, GMB

"Onlangs ben ik door Bruggenbouwers bemiddeld en word voordat ik in vaste dienst kom eerst gedetacheerd. Het hele proces is erg zorgvuldig en discreet gegaan. Ik werd regelmatig op de hoogte gehouden over de stand van zaken en ik heb verschillende mogelijkheden gehad. Ik heb gemerkt dat het netwerk van Bruggenbouwers groot is. Een groot pluspunt vind ik dat er discreet met mijn CV is omgegaan. Voordat ik bij een bedrijf werd geintroduceerd, is er altijd eerst contact met mij over geweest. Ik zou Bruggenbouwers zeker aanbevelen aan iedereen die toe is aan een nieuwe stap in zijn/haar carrière."

Martijn Schreurs, Hoofdbedrijfsbureau, Strabag

"Ik heb de samenwerking met Bruggenbouwers als zeer positief bevonden. Mijn contactpersoon was oprecht geïnteresseerd en heeft goed voor mij bemiddeld. Na een periode van werkzaamheden bij een ander bedrijf kon ik zonder problemen weer bij Bruggenbouwers terecht voor raad en advies. Zij hebben mij altijd in het achterhoofd gehouden bij gesprekken en wisten mijn interesse en capaciteiten foutloos over te brengen. Door deze inspanning is het voor mij ook tot een baan gekomen waar ik zeer positief tegenover sta.

Kortom, ik ben zeer tevreden over Bruggenbouwers en in het bijzonder over mijn contact persoon. Nog erg bedankt!"

Mark Oudhoff, Trainee / Uitvoerder, Dura Vermeer Milieu

“Via Bruggenbouwers kwam ik met Marc in contact. De contacten waren altijd erg prettig en Bruggenbouwers heeft mij weer aan een mooie job geholpen. Marc is goed bereikbaar, reageert snel en adequaat. En weet de onderhandelingen goed in te zetten. Kortom prima bemiddeling naar een nieuwe job. Bedankt!”

Maurits Klaver, Projectleider FttH, VolkerWessels

"Bruggenbouwers is voor mij een uitstekend detacheringsbureau. Tijdens mijn afstudeerperiode namen ze al contact met mij op en bleven het contact "warm houden", wat niet veel bureaus blijven doen. Ze geven je de ruimte wanneer dat nodig is en komen met meerdere alternatieven afhankelijk van de situatie op de arbeidsmarkt. Jouw wens staat voorop en er wordt allereerst naar een functie gezocht die past bij jouw afstudeerrichting en overeenkomt met jouw interesses binnen de Civiele Techniek."

Stefan van Duijn, Werkvoorbereider, BAM Infratechniek (Nelis Aarslef JV)

“Bruggenbouwers heeft goed werk voor mij geregeld en is alle afspraken prima nagekomen.”

Jan Boslooper, Senior werkvoorbereider, Dura Vermeer Infrastructuur

“Omdat Bruggenbouwers pas een hele korte tijd bestond was er weinig over hen bekend. De nieuwsgierigheid naar de namen van grote bedrijven en de noodzaak van het vinden van een baan heeft me er toe gezet om toch op de uitnodiging van Patrick Bochem in te gaan. Binnen drie dagen was de eerste sollicitatie geregeld, binnen vijf dagen had ik een kennismakingsafspraak met Patrick en binnen anderhalve week had ik de voor mij perfecte, nieuwe baan! Kortom alles wordt snel, goed én op een plezierige manier geregeld. Complimenten van de eerste, echte, gedetacheerde medewerkster van Bruggenbouwers!”

Susanne Ruhe, Kostendeskundige, Dura Vermeer Beton- en Waterbouw

“Toen Patrick van Bruggenbouwers mij belde was ik opzoek naar een voltijd baan met vastigheid om mijn eigen carrière te starten. Bruggenbouwers had voor mij de baan met genoeg uitdaging en goede vooruitzichten om mij vanuit Groningen te laten verhuizen naar het midden van het land, randje Randstad. Patrick doet alles met passie en enthousiasme. Geen loze beloften, maar snelle daden. In mijn geval zelfs zeer snel, binnen 2 weken had ik een baan! En ik ben er erg blij mee, een zeer goede plek om mijn carrière te beginnen!”

Mary Mulder, Calculator/werkvoorbereider, BAM Infratechniek (Nelis Aarslef JV)

"Bruggenbouwers gaat voor oplossingen, zelfs buiten hun vakgebied. Zo ben ik via Bruggenbouwers als projectsecretaresse aan de slag gegaan. Mijn ervaring is dat er wordt meegedacht. Daarnaast is Bruggenbouwers flexibel, goed bereikbaar en betrokken."

Brenda Duits, Projectsecretaresse, Züblin

"Afgestudeerd, en nu?! Voordat ik mijzelf deze vraag kon stellen kwam ik via een klasgenoot in contact met Bruggenbouwers. Al snel volgde een kennismakingsgesprek waarbij mijn wensen en de mogelijkheden die Bruggenbouwers bood op elkaar werden afgestemd. Door de vele contacten die Bruggenbouwers heeft kon ik bij verschillende bedrijven op sollicitatiegesprek komen wat al snel resulteerde in een baan.
Tot slot wil ik Bruggenbouwers complimenteren met de fijne samenwerking en de goede sfeer die heerst tussen Bruggenbouwers en mijzelf."

Jan Boom, Werkvoorbereider, Aannemingsmaatschappij Van Gelder

"Via Linkedin ben ik in contact gekomen met Bruggenbouwers. Na een paar persoonlijke gesprekken wist Marc precies waar ik naar op zoek was. Vrij snel kon ik al op sollicitatiegesprek en werd ik eigenlijk al spoedig aangenomen. Ik ben zeer tevreden over de diensten van Bruggenbouwers. Ze zijn altijd snel en goed bereikbaar en je krijgt altijd persoonlijke aandacht. Dus bij deze wil ik ze graag daarvoor bedanken!"

Alisa Bagdasarova, Calculator, Van den Biggelaar Aannemingsbedrijf BV

"Tijdens mijn afstudeerperiode heeft Bruggenbouwers mij bij een aantal grote aannemers in Nederland geïntroduceerd, waardoor deze zorg voor mij weg viel. Hierdoor heb ik me volledig op mijn afstuderen kunnen focussen. Eén week na de eindpresentatie kon ik al beginnen op mijn eerste baan. Kortom: een geweldig resultaat van Bruggenbouwers!"

Bas Bosje, Werkvoorbereider, Dura Vermeer Ondergrondse Infra

"Bruggenbouwers staan voor wat ze zeggen en kunnen door korte lijnen en veel vakinhoudelijke kennis snel reageren op alles wat ze tegenkomen. Ze hadden mij binnen no time weer lekker op de klus zitten bij een groot uitdagend project waar ik met diverse ontwerp disciplines en het begeleiding van andere volledig voor kan gaan."

Jean-Paul Smeets, Ontwerper Wegen, BAM Infraconsult

"Via een klasgenoot kwam ik in contact met Bruggenbouwers. Ik werd uitgenodigd voor een oriënterend gesprek wat al snel plaats vond, prettig verliep en een goed gevoel achterliet. Zeer snel werd ik gebeld voor een afspraak met een opdrachtgever. Per november ga ik in dienst bij Bruggenbouwers en aan het werk bij deze opdrachtgever. De samenwerking bevalt me prima, en wanneer mensen opzoek zijn naar een baan, kan ik Bruggenbouwers zeker aanraden."

Matthijs van Joolingen, Ontwerper, De Klerk Werkendam

"Nadat ik in 2012 mijn diploma Civiele Techniek heb behaald en na enige tijd zelf hard zoeken, ben ik uiteindelijk bij Bruggenbouwers terecht gekomen. In eerste instantie was ik er nogal sceptisch over om een derde partij erbij te halen. Maar in de open en vriendelijke sfeer was het prettig om samen het proces te doorlopen. Ik ben wat solliciteren betreft een persoon die wat snel onzeker is, zich snel zorgen maakt en aan zichzelf gaat twijfelen. Vanuit Bruggenbouwers ben ik voldoende begeleid en ondersteund in de aanloop naar een sollicitatiegesprek toe en ook naderhand niet aan mijn lot overgelaten. Dit gaf mij een prettig gevoel waardoor ik mentaal meer rust had. Na een relatief korte periode hebben ze mij aan een baan geholpen die aan mijn verwachtingen voldeed, en nog steeds voldoet. Ondertussen ben ik al het merendeel van een jaar werkzaam bij hetzelfde bedrijf waar ik het goed naar mijn zin heb.
De begeleiding vanuit Bruggenbouwers is, wanneer nodig, mij altijd bevallen. Er heerst een open, vriendelijk en behulpzame sfeer wat het voor mij prettig maakt om zo te werken. Uiteindelijk heb ik er een hoop aan gehad."

Marcel van Velsen, Geotechnisch Adviseur, BAM Nelis De Ruiter

"Ik ervaar de samenwerking met Bruggenbouwers als uitermate prettig, met korte lijnen, no-nonsense in woord en daad, snel kunnen schakelen, een uitgebreid netwerk en actuele kennis van infra."

Paul Hardeman, Projectleider Realisatie, Van der Haar Groep

"De samenwerking kan ik het beste omschrijven als de schoonheid van eenvoud. Het contact verloopt zeer prettig is open en recht door zee. De afspraken plannen bij Breijn is zeer vlot verlopen. Beide partijen duidelijk met gelijke verwachtingen aan tafel. Goede voorbereiding en match gedaan door Bruggenbouwers. Kort, krachtig en eenvoudig en dat is niet simpel."

Michel van der Klei, Raadgevend Adviseur Assetmanagement, Heijmans Integrale Projecten

"Van detacheerders had ik nooit een hoge pet op, tijdens mijn studie vielen ze me vooral alleen maar lastig (vooral tijdens tentamenweken). Maar na het afstuderen was het het toch iets lastiger om ergens aan de bak te komen. Niet zo gek want er is ook iets minder werk momenteel. Na enige mond-op-mond reclame en één telefoontje heeft Bruggenbouwers mij enorm geholpen door bedrijven te benaderen waarvoor ik graag zou willen werken. Voor dat ik het wist was ik werkvoorbereider op een van de mooiste projecten op dit moment: Bruggenbouwer voor de Nieuwe Botlekbrug.
Communiceren gaat vlot en informeel, alles wordt snel geregeld. Het team van Bruggenbouwers kent je ook persoonlijk en helpt je snel op weg met vraagjes en problemen.
Dus als je een detacheerder overweegt: probeer zeker deze."

Lieven Moorlag, Project Engineer, Strukton Civiel, project A-Lanes A15 | Civil v.o.f.

"Heldere en prettige manier van communiceren en komen na wat wordt toegezegd/afgesproken."

Marco Stenzler, Uitvoerder Civiel (wegenbouw), KWS Infra

Nieuw item

"Na het afronden van mijn studie heb ik een jaar als onderzoeker aan de universiteit gewerkt. Omdat dit een tijdelijke functie was heb ik mijn LinkedIn profiel opengesteld en aangegeven op zoek te zijn naar een nieuwe baan. Vaak krijg je dan van die standaard verstuurde berichtjes van recruiters die niet eens je profiel bekeken, maar het bericht van Bruggenbouwers was erg persoonlijk en origineel en had duidelijk aandacht voor mij als persoon. Vandaar dat we kort daarna een keer afgesproken hebben om een keer om de tafel te zitten en te bespreken wat wij voor elkaar konden betekenen. Dit zorgde ervoor dat ik mij niet persoonlijk hoefde te focussen op het zoeken van een geschikte baan en dus aan het werk kon blijven. Na een prettig kennismakingsgesprek heeft Bruggenbouwers op zeer korte termijn al een aantal interessante aanbiedingen waar ik op gesprek kon. Uiteindelijk ben ik nu aan de slag bij het bedrijf van mijn eerste sollicitatiegesprek. Bruggenbouwers heeft mij dus enorm geholpen door persoonlijke aandacht en profilering. Ik kan het daarom ook iedereen aanraden die op zoek is naar een nieuwe baan.

Alex Vermeulen, Adviseur, Goudappel Coffeng

Nieuw item

"Ik was net een half jaar begonnen bij mijn vorige werkgever toen ik er eigenlijk achter kwam dat ik totaal niet op mijn plek zat op deze nieuwe omgeving. Ik had hiervoor al ruim 10 jaar voor een andere aannemer gewerkt, maar werd hier toch wat geremd in mijn ontwikkeling en pakte daarom te snel de volgende kans aan om verder te kunnen groeien. Helaas een verkeerde keuze. Ik kwam daarna in contact met Sander en werd uitgenodigd om eens het één en ander te komen bespreken op kantoor in Hoofddorp. Dat gesprek verliep zo fijn en zo vlot en dat we redelijk snel eens waren over wat voor partij en baan er nou eigenlijk mij het beste zou kunnen passen. Binnen een week had ik meerdere opties via Bruggenbouwers, wat Sander al beloofd had, maar er was geen woord gelogen. Uit deze gesprekken kwam ook mijn baan naar voren waar ik nu toch met heel veel plezier werk. Ik raad Bruggenbouwers aan iedereen aan voornamelijk vanwege het snelle schakelen en de overall goede ontvangst en prettige samenwerking.

Roy Rep, Uitvoerder wegen, Heijmans Infra

Nieuw item

“Na 16 jaar voor een grote aannemer te hebben gewerkt besloot ik om mijn werkzame leven voort te zetten bij een ingenieursbureau. Na een kleine 2 jaar bleek dit toch niet de juiste keuze en wilde ik graag weer terug bij een aannemer. Na benaderd te zijn door Bruggenbouwers en een leuk gesprek met Sander, die meteen begreep wat ik zocht, had ik binnen een week een drietal gesprekken bij grote aannemers. Uiteindelijk heb ik de keuze gemaakt en werk ik sinds januari met veel plezier bij KWS Infra vanuit de vestiging Amsterdam-Heerhugowaard. Bruggenbouwers is een betrouwbare partij die moeite voor je doen en hun afspraken nako-men. Kortom een fijne samenwerking

Arno Stoeckart, Uitvoerder, KWS Infra

Job Alert
Maak een Job Alert en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.