Over ons

Bruggenbouwers is een specialist als bemiddelaar binnen Civiele Techniek met gecombineerd ruim 30 jaar bemiddelingservaring binnen deze industrie.

Bruggenbouwers maakt onderdeel uit van Pauwels Consulting, een Belgisch bemiddelingsbureau met meer dan 1000 professionals die opereert vanuit Nederland, België, Frankrijk, Zwitserland en Duitsland. Hun passie voor Civiele Techniek en recruitment maakt dat zakendoen met Bruggenbouwers gelijk staat aan gedrevenheid, professionaliteit, resultaat en doelgerichtheid.

"We bouwen letterlijk en figuurlijk dagelijks de brug tussen jou en onze opdrachtgevers. Onze Bruggenbouwers denken in kansen en mogelijkheden."

Kandidaat

Luisteren en meedenken met jou als professional is voor ons vanzelfsprekend en één van de belangrijkste factoren voor succes. Of je nu startend bent of jarenlange ervaring hebt binnen de branche, je bent bij ons altijd welkom.

Droombaan

Staat je droombaan (nog) niet bij onze vacatures? Aarzel dan niet en schrijf je direct in of bel met één van onze deskundige adviseurs. We stippelen dan samen je carrière pad uit en bespreken zorgvuldig je wensen en ambities. Ervaar dat bij Bruggenbouwers de vacature met grote regelmaat aan tafel ontstaat!

Harde of latente vraag?

Wij helpen je graag bij het zetten van de eerste of de volgende stap in je carrière binnen de civiele techniek. We krijgen enerzijds harde aanvragen vanuit de markt (deze vacatures vind je hier) en anderzijds hebben onze Bruggenbouwers zicht op wat er gebeurt in de markt en kunnen wij samen met jou en onze opdrachtgevers de vacature (en de kansen) creëren.

Job Alert
Maak een Job Alert en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.