Over ons

Bruggenbouwers is een initiatief van Patrick, Sander en Marc met gecombineerd ruim 30 jaar bemiddelingservaring binnen de civieltechnische wereld. Vanuit onze passie voor civiele techniek en recruitment, staat zaken doen met Bruggenbouwers gelijk aan gedrevenheid, professionaliteit, resultaat en doelgerichtheid.

Dit is wat we letterlijk en figuurlijk dagelijks doen, bruggen bouwen. Wij denken in kansen en mogelijkheden.

Kandidaat

Luisteren en meedenken met jou als professional is voor ons vanzelfsprekend en één van de belangrijkste factoren voor succes. Of je nu startend bent of jarenlange ervaring hebt binnen de branche, je bent bij ons altijd welkom.

Harde of latente vraag?

Wij helpen je graag bij het zetten van je eerste of de volgende stap in je carrière binnen de civiele techniek. We hebben enerzijds harde aanvragen vanuit de markt (deze vacatures vind je hier) en anderzijds de latente vraag die we uit de markt halen. We creëren de vacature dan samen met jou en onze opdrachtgevers.

Droombaan

Staat je droombaan (nog) niet bij onze vacatures? Aarzel dan niet en schrijf je direct in of bel met één van onze deskundige adviseurs. We stippelen dan samen met jou je carrière pad uit en bespreken zorgvuldig je ambities en wensen. Ervaar dat bij Bruggenbouwers de vacature met grote regelmaat aan tafel ontstaat!
Job Alert
Maak een Job Alert en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.