Ons netwerk

Bruggenbouwers heeft in ruim 30 jaar tijd een actueel en uitgebalanceerd netwerk van aannemers, ingenieursbureaus, advies & consultancybureaus, waterschappen, overheidsorganen en civiele professionals opgebouwd en daar zijn we enorm trots op! We hebben een ruim netwerk van zowel regionale als nationale opdrachtgevers om zo altijd een gevarieerd aanbod aan vacatures te hebben.

Onze opdrachtgevers zijn actief in de initiatief, - verwerving, - ontwerp & engineering, - realisatie, - en beheerfase. Zij bieden je diverse spannende projecten, zowel monodisciplinair als multidisciplinair en van bijvoorbeeld wegenbouw, beton- en waterbouw, stedelijke & ruimtelijke inrichting, milieu & bodem tot natte waterbouw.

Zo kunnen wij de wensen van schoolverlaters vervullen en tevens kandidaten die de tweede of derde stap in hun carrière willen zetten, verder helpen. We bemiddelen letterlijk van starter tot manager. Iedere professional is tenslotte anders en uniek.

De partners van Bruggenbouwers zijn actief binnen alle disciplines van de civiele techniek. Diverse voorbeelden vind je hieronder:

Bekijk disciplines

Job Alert
Maak een Job Alert en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.