Testimonials

Bruggenbouwers heeft ruim 30 jaar ervaring in het bemiddelen van junior, medior en senior professionals binnen de verschillende segmenten van de civiele techniek. We geven professionals een platform om hun ervaringen te delen met branchegenoten. Onderstaand een greep uit de ervaringen van aan Bruggenbouwers gelieerde professionals:

''Bruggenbouwers benaderde mij toen ik begin 2018 in de laatste fase van mijn afstuderen (Civiele Techniek, Transport & Planning) zat. Na het behalen van mijn diploma had ik een mooie reis gepland staan, maar ik had mijzelf opgedragen voor vertrek zekerheid te hebben over een baan. Ik had echter nog geen goed beeld wat ik precies wilde. Bruggenbouwers kwam voor mij dus precies op het goede moment. Hoewel ik in eerste instantie vrij sceptisch was over het feit dat een andere partij opzoek gaat naar een ideale werkgever voor mij, was dit gevoel geheel verdwenen na het eerste gesprek bij Bruggenbouwers en de snel opvolgende gesprekken bij diverse bedrijven, waaronder ingenieursbureaus, aannemers en adviesbureaus. Deze gesprekken bij een diversiteit aan bedrijven hebben mij ontzettend geholpen in het ontdekken wat ik nou echt leuk vind en heeft mij uiteindelijk een mooie baan opgeleverd bij DPI. Ik zal Bruggenbouwers dan ook zeker aanraden, aangezien ze erg goed met je meedenken en een groot en gevarieerd netwerk hebben.''

Max Wiercx, consultant tender- en omgevingsmanagement, DPI

"Al voor mijn afstuderen ben ik in contact gekomen met Maxime van Bruggenbouwers. Via haar heb ik een gesprek gekregen met Sander over mijn mogelijkheden binnen de arbeidsmarkt. Dat gesprek heb ik als zeer positief ervaren, omdat echt rekening is gehouden met mijn wensen en voorkeuren. Kort daarna heeft Sander mij in contact gebracht met verschillende partijen. Uiteindelijk heb ik door de samenwerking met Bruggenbouwers de juiste keuze kunnen maken. Ik wil de mensen van Bruggenbouwers daarom hartelijk bedanken!"

Remco Mulder, Modelleur, BAM Infra Consult

"Na 1,5 jaar werkervaring in de ruimtelijke ordening was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik ben in deze periode benaderd door Bruggenbouwers, waarna een prettig gesprek volgde met Rorik. Tijdens dit gesprek kwam naar voren dat er veel mogelijkheden waren, zelfs in andere sectoren. Rorik heeft goed geluisterd naar mijn wensen en hierdoor geschikte partijen geselecteerd. De gesprekken met deze partijen liepen zeer voorspoedig, tussen het gesprek met Rorik en een nieuw contract zat amper anderhalve week. Door deze fijne samenwerking met Bruggenbouwers ben ik inmiddels 2 maanden werkzaam binnen de civiele techniek. Zowel de baan als het bedrijf bevallen ontzettend goed en sluiten perfect aan bij mijn wensen."

Alexander Bastiaansen, Civieltechnisch Tekenaar/Ontwerper, AGEL adviseurs

"Gezien mijn werkverleden sta ik niet bekend als "Jobhopper" en heb ik in sinds 1996 maar 3 werkgevers gehad.
Na een 11 jarige periode als kostendeskundige werkzaam geweest te zijn, bij een gerenommeerd advies- ingenieursbureau, bekroop mij het gevoel weer eens verder te moeten gaan kijken. Na een reactie van mij op een openstaande vacature op een vacaturesite kwam ik in contact met Sander van Bruggenbouwers. Door zijn aanstekelijke enthousiasme werd er snel een afspraak gemaakt om elkaar beter te leren kennen. Dit gesprek liep zeer open en spontaan en zo ontstond er een zeer vertrouwd gevoel wederzijds en dit resulteerde in meerdere "kansen" die aansloten op mijn sollicitatie en die Sander voor mij wist te regelen. Na een aantal afspraken met diverse gegadigden; ben ik bij een grote aannemer terecht gekomen en behartig ik nu multidisciplinaire tenders als Senior Begroter. Het relaxte maar enthousiasme wat Sander in zijn contacten stopt werkt zeer aanstekelijk en positief op zowel de klanten als de werknemer en dit draagt heel Bruggenbouwers uit!"

Ed van der Blom, Senior Begroter, Strukton Civiel Projecten

"Nadat ik in begin juli 2017 mijn eindpresentatie had gehaald en dus was afgestudeerd, ben ik de volgende dag op vakantie gegaan. Tijdens deze vakantie werd ik benaderd door Rorik van Bruggenbouwers om kennis te maken, de maandag na mijn vakantie gelijk naar (toen nog) Den Bosch gereden voor een kennismaking met Rorik. Tijdens dit gesprek heeft Rorik geluisterd naar wat ik wilde maar gaf hier en daar tips hoe ik het beter kon verwoorden of aangeven wat ik precies wou. Dit gesprek heb ik als prettig maar ook erg leerzaam ervaren. Na enkele gesprekken met opdrachtgevers ben ik begin september begonnen aan een mooie functie in de Infra.
Bruggenbouwers als detacheerder vind ik een fijne samenwerking, ze gaan opzoek naar een functie die bij jou past en blijven met je in contact."

Bob Smit, KAM-coördinator, Gebr. Van der Lee

Job Alert
Maak een Job Alert en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.