Testimonials

Bruggenbouwers heeft ruim 30 jaar ervaring in het bemiddelen van junior, medior en senior professionals binnen de verschillende segmenten van de civiele techniek. We geven professionals een platform om hun ervaringen te delen met branchegenoten. Onderstaand een greep uit de ervaringen van aan Bruggenbouwers gelieerde professionals:

"Tegen het einde van mijn studie ben ik benaderd door Bruggenbouwers. Vaak kreeg ik van die standaard verstuurde berichtjes, maar het bericht van Bruggenbouwers was erg persoonlijk en origineel. Zij hadden als een van de weinige daadwerkelijk naar mijn profiel en interesses gekeken. Vandaar dat we kort daarna een keer afgesproken hebben om een keer om de tafel te zitten en te bespreken wat mijn plannen waren voor de toekomst en wat wij voor elkaar konden betekenen. Het was een erg prettig, open en ongedwongen gesprek waarin ik het idee kreeg dat er geluisterd werd naar mijn wensen met betrekking tot een nieuwe baan. Kort na dat gesprek werd ik al gebeld door Bruggenbouwers met de mededeling dat er twee bedrijven waren die aansloten bij mijn wensen en graag met mij in contact zouden willen komen. Na de gesprekken bleken beide bedrijven inderdaad een match. Uiteindelijk hebben een aantal kleine aspecten de doorslag gegeven. Ik heb nog altijd goed contact met Bruggenbouwers en als er iets is kan ik altijd aankloppen. Kortom, Bruggenbouwers heeft mij enorm geholpen in de zoektocht naar een nieuwe job en ik zou het iedereen aanraden."

Danny Hols, Consultant, Teyler Consultancy

"Na bijna 7 jaar studeren was ik klaar om de arbeidsmarkt te betreden, maar hoe en waar begin je dan? Het krijgen van een antwoord op die vraag is precies waar Bruggenbouwers mij enorm mee heeft geholpen! Allereerst door met mij in gesprek te gaan over mijn eigen doelen, ambities en wensen en vervolgens door mij met bedrijven in contact te brengen welke hier ook echt goed bij paste. Wat ik hierbij erg fijn vond is dat er tijdens dit proces geen druk op mij werd gelegd om een beslissing te nemen, iets wat ik nog wel eens anders heb ervaren bij andere partijen. Uiteindelijk heb een keuze kunnen maken waar ik nog altijd zeer blij  mee ben!"

Bas Ebbelaar, Contractmanager, Infrascoop

"Gezien mijn werkverleden sta ik niet bekend als "Jobhopper" en heb ik in sinds 1996 maar 3 werkgevers gehad.
Na een 11 jarige periode als kostendeskundige werkzaam geweest te zijn, bij een gerenommeerd advies- ingenieursbureau, bekroop mij het gevoel weer eens verder te moeten gaan kijken. Na een reactie van mij op een openstaande vacature op een vacaturesite kwam ik in contact met Sander van Bruggenbouwers. Door zijn aanstekelijke enthousiasme werd er snel een afspraak gemaakt om elkaar beter te leren kennen. Dit gesprek liep zeer open en spontaan en zo ontstond er een zeer vertrouwd gevoel wederzijds en dit resulteerde in meerdere "kansen" die aansloten op mijn sollicitatie en die Sander voor mij wist te regelen. Na een aantal afspraken met diverse gegadigden; ben ik bij een grote aannemer terecht gekomen en behartig ik nu multidisciplinaire tenders als Senior Begroter. Het relaxte maar enthousiasme wat Sander in zijn contacten stopt werkt zeer aanstekelijk en positief op zowel de klanten als de werknemer en dit draagt heel Bruggenbouwers uit!

Ed van der Blom, Senior Begroter, Strukton Civiel Projecten

"Na ruim 6 jaar gewerkt te hebben voor Heijmans Integrale Projecten als ontwerpleider, merkte ik dat ik vast zat in Civiele (beton)projecten waarin ik steeds minder plezier kreeg. Ik heb toen mijn Linkedin profiel open gezet voor recruiters, zodat zij mij mochten benaderen. Bruggenbouwers viel op tussen de 10-20 recruiters die mij benaderden door hun voor mij aantrekkelijkere aanpak. Namelijk door uit te gaan van mijn CV en niet van wat er op de markt aanwezig is aan vacatures. Samen met Sander heb ik een lijst met bedrijven opgesteld die we konden benaderen. Graag wilde ik weer terug naar een groot ingenieursbureau, als hoofdconstructeur staalconstructies. Arcadis (afd. Water&Milieu) is het geworden omdat deze organisatie mij sterk aansprak, vanwege de geleverde kwaliteit in hun producten, de sfeer op de werkvloer en het feit dat het woon-werk verkeer voor mij erg aantrekkelijk werd. Bruggenbouwers hartelijk dank voor de bemiddeling.

Peter de Bliek, Specialist/hoofdconstructeur staalconstructies, Arcadis

Job Alert
Maak een Job Alert en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.