Privacy Statement

Inleiding

Bruggenbouwers neemt jouw privacy zeer serieus en zal informatie over jou (de betrokkene) op een veilige manier verwerken en gebruiken. In dit Privacy Statement leggen wij je uit welke gegevens wij verwerken, en met welk doel we dat doen. Daarnaast kun je in dit Privacy Statement lezen over jouw rechten met betrekking tot onze verwerking van jouw persoonsgegevens. We raden je aan dit Privacy Statement aandachtig door te nemen. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met avg@bruggenbouwers.nl.

Wie is Bruggenbouwers?

Bruggenbouwers is de besloten vennootschap Bruggenbouwers, kantoorhoudende te (2132 LR) HOOFDDORP aan Scorpius 114, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 50863924. Bruggenbouwers is ten aanzien van de verwerking van jouw persoonsgegevens door Bruggenbouwers de verwerkingsverantwoordelijke.

Hoe gebruikt Bruggenbouwers jouw gegevens?

Hieronder vind je een overzicht van de doeleinden waarvoor Bruggenbouwers persoonsgegevens over jou verwerkt. Daarbij is telkens aangegeven welke gegevens Bruggenbouwers voor dat specifieke doel gebruikt, wat de juridische grondslag is om die gegevens te mogen verwerken en hoe lang de gegevens door Bruggenbouwers worden bewaard. Om het overzichtelijk te houden, hebben we alles gegroepeerd naar type gegevensstroom.

Dienstverlening, klantenbeheer en financiële administratie
Doeleinde:    Financiële administratie
Gegevens:    Bedrijfsnaam, Factuuradres, Bankgegevens (Naam bank/IBAN/BIC), Openstaande saldo
Grondslag:    Wettelijke verplichting
Bewaartermijn:   maximaal 2 jaar

Doeleinde:    Verlenen van de dienst zelf
Gegevens:    NAW-gegevens, E-mailadres, Dossiergegevens, Financiële gegevens, Gegevens die nodig zijn om de dienst te leveren, Gegevens die tijdens de dienst gegenereerd worden
Grondslag:    Uitvoering van de overeenkomst
Bewaartermijn:   maximaal 2 jaar

Doeleinde: CRM
Gegevens:    Naam, Gebruiksnaam, Adres, Postcode, E-mailadres, Telefoonnummer, Opleidingen, Werkervaring, Profielfoto
Grondslag:    Gerechtvaardigd belang
Betrokken belang: Commercieel belang
Bewaartermijn:   maximaal 2 jaar

Doeleinde:    Sollicitatie
Gegevens:    Naam, Gebruiksnaam, E-mailadres, Telefoonnummer (vrijwillig), CV (vrijwillig), Opleiding, Geslacht, Profielfoto (vrijwillig)
Grondslag:    Gerechtvaardigd belang
Betrokken belang: Commercieel belang
Bewaartermijn:   maximaal 2 jaar

Marketing
Doeleinde:    Direct marketing
Gegevens:    Naam, NAW-gegevens, E-mailadres, Telefoonnummer
Grondslag:    Gerechtvaardigd belang
Betrokken belang:  Commercieel belang
Bewaartermijn:   maximaal 2 jaar

Doeleinde:    Nieuwsbrief
Gegevens:    Naam, NAW-gegevens, E-mailadres, Telefoonnummer
Grondslag:    Gerechtvaardigd belang
Betrokken belang:  Commercieel belang
Bewaartermijn:   maximaal 2 jaar

Doeleinde:    Social media marketing
Gegevens:    Naam, NAW-gegevens, E-mailadres, Telefoonnummer
Grondslag:    Gerechtvaardigd belang
Betrokken belang:  Commercieel belang
Bewaartermijn:  maximaal 2 jaar

Website
Doeleinde:    Website analytics
Gegevens:    Surfgedrag, Locatie
Grondslag:    Gerechtvaardigd belang
Betrokken belang:  Commercieel belang
Bewaartermijn:   maximaal 2 jaar

Doeleinde:    Plaatsen van berichten of reviews
Gegevens:    Naam, Inhoud van het bericht
Grondslag:    Uitvoering van de overeenkomst
Bewaartermijn:   maximaal 2 jaar

Beveiliging en fraudebestrijding
Doeleinde:    Identiteitsverificatie
Gegevens:    Telefoonnummer, Wachtwoord, Beroepsactiviteiten, Naam, Adres, BSN-nummer
Grondslag:    Gerechtvaardigd belang
Betrokken belang: Commercieel belang
Bewaartermijn:   maximaal 2 jaar

Hoe verkrijgen wij jouw persoonsgegevens?

Bruggenbouwers heeft gegevens over jou in bezit, omdat jij gegevens aan ons verstrekt hebt.

Wat zijn jouw rechten?

Onder de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming beschik je over een aantal rechten met betrekking tot jouw gegevens en de verwerking ervan:

Inzage
Je kunt je eigen (persoons)gegevens altijd bekijken en zo nodig wijzigen in je account. Als je de persoonsgegevens wilt zien die bij Bruggenbouwers over je zijn vastgelegd, kun je een verzoek tot inzage doen.

Wijzigen
Als je veranderingen wilt aanbrengen in de persoonsgegevens die je hebt gezien naar aanleiding van een inzageverzoek en die je niet zelf in je account kan veranderen, kun je een verzoek hiertoe doen bij Bruggenbouwers. Je kunt verzoeken dat Bruggenbouwers je gegevens wijzigt, verbetert, aanvult, verwijdert of afschermt.

Beperken van de verwerking
Je hebt daarnaast, onder voorwaarden, het recht om Bruggenbouwers te verzoeken de verwerking van je persoonsgegevens te beperken.

Recht van bezwaar
Als een bepaalde verwerking op grond van het ‘gerechtvaardigd belang’ van Bruggenbouwers of een derde plaatsvindt, heb je het recht om bezwaar te maken tegen die verwerking.

Gegevensoverdracht 
Je hebt het recht jouw persoonsgegevens van Bruggenbouwers te verkrijgen. Bruggenbouwers zal deze verstrekken in een gestructureerde en gangbare vorm, die op eenvoudige wijze in andere gangbare digitale systemen te openen valt. Op deze manier kun je jouw gegevens ook bij een andere aanbieder onderbrengen.

Toestemming intrekken
In alle gevallen waarin de grondslag voor een bepaalde gegevensverwerking jouw toestemming is, heb je het recht die toestemming in te trekken. Dat heeft voor het verleden geen gevolgen, maar betekent wel dat wij die gegevens dan niet meer mogen verwerken. Het kan zijn dat Bruggenbouwers je daardoor bepaalde diensten niet meer kan leveren.

Reactie door Bruggenbouwers
Een verzoek kan verstuurd worden naar avg@bruggenbouwers.nl. Bruggenbouwers zal je verzoek zo snel mogelijk inwilligen en in elk geval niet later dan één (1) maand nadat Bruggenbouwers een dergelijk verzoek heeft ontvangen. Indien Bruggenbouwers je verzoek afwijst zullen wij in ons antwoord aangeven waarom het verzoek wordt afgewezen.

Ontvangers van de persoonsgegevens

De gegevens kunnen worden doorgegeven aan:

  • Verwerkers
  • Partijen die betrokken zijn bij de uitvoering of nakoming van een overeenkomst tussen jou en Bruggenbouwers
  • Externe adviseurs

Het kan zijn dat Bruggenbouwers verplicht is je gegevens te verstrekken aan een derde partij, bijvoorbeeld op grond van een wettelijke verplichting.

Doorgifte aan derde landen of internationale organisaties

Om (bijvoorbeeld) technische en operationele redenen kan het nodig zijn dat jouw (persoons)gegevens worden doorgegeven aan aan Bruggenbouwers gelieerde ondernemingen buiten de Europese Economische Ruimte. Omdat de regelgeving op het gebied van de privacybescherming daar mogelijk niet eenzelfde bescherming biedt als binnen de Europese Economische Ruimte, zal Bruggenbouwers gebruik maken van het Privacy Shield of de EU Model Clauses om jouw privacy zoveel mogelijk te beschermen. Wanneer dat niet mogelijk is, zal Bruggenbouwers aan jou toestemming vragen om jouw (persoons)gegevens naar landen zonder passend beschermingsniveau door te gegeven. Deze toestemming kun je te allen tijde intrekken.

Wat zijn cookies en hoe gebruikt Bruggenbouwers ze?

Cookies zijn kleine stukjes (tekst)informatie die bij het bezoek van de website van Bruggenbouwers worden meegestuurd aan je browser en vervolgens op de harde schijf of in het geheugen van je computer, tablet, mobiele telefoon of ander apparaat (hierna: “Apparaat”) worden opgeslagen. De cookies die via de website van Bruggenbouwers worden geplaatst, kunnen jouw Apparaat of de bestanden die daarop opgeslagen staan niet beschadigen. Als we het over ‘cookies’ hebben, bedoelen we niet alleen deze kleine stukjes (tekst)informatie, maar ook vergelijkbare technieken waarmee informatie verzameld wordt, zoals bijvoorbeeld device fingerprinting.

Kan dit Privacy Statement worden gewijzigd?

Dit Privacy Statement kan worden gewijzigd. Wij adviseren je daarom regelmatig het Privacy Statement na te lezen op eventuele wijzigingen.

Waar kan je terecht met klachten en vragen?

Mocht je nog vragen hebben over dit Privacy Statement en de wijze waarop Bruggenbouwers je gegevens gebruikt, dan kun je een e-mail sturen naar avg@bruggenbouwers.nl. Ook als je een klacht hebt over de manier waarop Bruggenbouwers jouw gegevens verwerkt, kun je een e-mail sturen naar avg@bruggenbouwers.nl. Daarnaast kan je ook altijd contact opnemen met de bevoegde nationale toezichthouder op het gebied van privacybescherming. In Nederland is dit de Autoriteit Persoonsgegevens.
Job Alert
Maak een Job Alert en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.