Spie

Spie

SPIE is Europees leider wat betreft diensten op het gebied van elektriciteit, mechanica, HVAC, energie en communicatiesystemen. SPIE verbetert de kwaliteit van onze leefwereld en draagt bij aan de verdere ontwikkeling daarvan door overheden en ondernemingen te begeleiden bij het ontwerp, de realisatie, het gebruik en onderhoud van installaties die minder energie verbruiken. SPIE-Infra onderscheidt de volgende marktsegmenten:

  • Natte infra ontwerpt, construeert, vervaardigt, installeert en onderhoudt infrastructurele werken, met een focus op bruggen en sluizen. SPIE-Infra biedt een totaaloplossing. Wij hebben hiervoor uiteenlopende disciplines in huis, zoals staalbouw, werktuigbouw, elektrotechniek en hydrauliek.

  • Verkeer en Vervoer is specialist op het gebied van ontwerp, realisatie en onderhoud van elektrotechnische installaties voor stedelijke en interstedelijke verkeersinfra. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de levering, installatie en het onderhoud van passagiersbruggen op (lucht)havens.

  • Energie is specialist op gebied van ontwerp, realisatie en onderhoud aan: midden- en hoogspanninginstallaties (10 kV tot 400 kV), substations en hogestroomverbindingen (AC Isolated Phase Busbars en DC-railsystemen). Daarnaast beschikken we over uitgebreide testapparatuur ten behoeve van het meten en beproeven van deze installaties.

  • Hoogspanningslijnen is specialist op het gebied van het ontwerpen, leveren, monteren, renoveren, amoveren en onderhoud aan hoogspanningslijnen. Tevens beschikt Hoogspanningslijnen over uitgebreid modern materieelpark inclusief meerdere sets noodmasten.

  • Network Solutions verzorgt de engineering, montage, het testen, beheren en onderhouden van netwerken in de breedste zin van het woord: coax-, mobiele-, data- en niet te vergeten glasvezel netwerken.

Deel dit bedrijf
Vacatures
inBreda
inGeldermalsen
inAmsterdam
inDen Bosch
inHoofddorp
inBreda - Hoofddorp
in's-Hertogenbosch - Utrecht
inAmsterdam
Bruggenbouwers
Sander Bochem
Cell phone: (06) 1256 9313
Frank Laracker
Cell phone: (06) 3944 6978
Patrick Bochem
Cell phone: (06) 5896 7183
Rorik Vesters
Cell phone: (06) 2419 4024
Marjan Keet
Cell phone: (06) 4130 4577
Lisanne Hobé
Cell phone: (06) 2419 4023
Maxime in 't Groen
Cell phone: (06) 3811 4524
Marc Heijens
Cell phone: (06) 1177 8083