Visser & Smit Hanab bv

Visser & Smit Hanab bv

Het hart van Visser & Smit Hanab bonkt voor verbindingen. En dat al meer dan honderd jaar. Pijpleidingen, kabels, boringen... we ontwikkelen, bouwen en onderhouden technologisch hoogstaande en duurzame verbindingen, netwerken en installaties voor water, energie en (petro)chemie. Verbinden zit in ons DNA. Niet alleen met leidingen en kabels maar ook met onze opdrachtgevers.

 • Leidingen
  Van water tot gas en van warmte- & koudeleidingen tot (petro)chemische ‘verbindingen'. Visser & Smit Hanab is een specialist op het gebied van boven- en ondergrondse leidingen.

 • Kabels
  Kabels zijn ‘levensaders'. Elektriciteit, data, communicatie... onze samenleving kan er niet meer van buiten. Visser & Smit Hanab zorgt voor beschikbaarheid door de aanleg ervan.

 • Sleufloze technieken
  Kabels en leidingen boren. Als het zowel boven als onder de grond ‘spitsuur' is, zijn technieken zonder open ontgraving onmisbaar.

 • Industriële Installaties
  Werktuigbouwkundige en waterbehandelingsinstallaties. Water, olie en gas. Visser & Smit Hanab is een vooraanstaande en bekende speler in de wereld van de industriële installaties.

 • Engineering
  Het is één van de pijlers van ons bedrijf: onze eigen engineering- en ontwerpafdeling. Van kabels en leidingen tot werktuigbouwkundige installaties. 

 • Services
  Beheer en onderhoud, inspecties, verhelpen van storingen... Als het om beschikbaarheid en betrouwbaarheid van kabels, leidingen en installaties gaat, ben je bij Visser & Smit Hanab aan het juiste adres.


Deel dit bedrijf
Vacatures
inBreda
inGeldermalsen
inAmsterdam
inDen Bosch
inHoofddorp
inBreda - Hoofddorp
in's-Hertogenbosch - Utrecht
inAmsterdam
Bruggenbouwers
Rorik Vesters
Cell phone: (06) 2419 4024
Maxime in 't Groen
Cell phone: (06) 3811 4524
Patrick Bochem
Cell phone: (06) 5896 7183
Marc Heijens
Cell phone: (06) 1177 8083
Frank Laracker
Cell phone: (06) 3944 6978
Lisanne Hobé
Cell phone: (06) 2419 4023
Sander Bochem
Cell phone: (06) 1256 9313
Marjan Keet
Cell phone: (06) 4130 4577