Vacatures
Als Werkvoorbereider ben je de schakel in de voorbereiding en de uitvoering in de projecten. De opdrachtgever zit in de omgeving van Alkmaar en doet voornamelijk waterbouwkundige werken zoals baggeren, kust- en oeververdediging en grondverzet. Je komt in een groeiend team te werken met een informele sfeer     
inAlkmaar
Onze klant is binnen tenders verantwoordelijk voor de EMVI documenten, risicobeheersplannen, BVP dossiers als onderdeel van de winnende tenderstrategie. De juiste risico’s, maatregelen en kansen moeten geïdentificeerd en getoetst worden op onderscheidend vermogen. Als medewerker tenderteam / EMVI probeer de alle elementen van de tender te analyseren en doorgronden.
in''s Hertogenbosch en Rotterdam
[chapo]
inHaarlem
Ben jij een strategische inkoper die toe is aan de volgende stap? Dan komen we graag met jou in contact! Je wordt vanaf het begin betrokken bij een tender of project waarvoor je inkoopplannen schrijft, je geeft inkoopadvies en regelt de inkoop van A tot Z voor diverse projectteams. Je beslist je mee over het selecteren van onderaannemers en leveranciers. Je werkt nauw samen met de leveranciers en onderaannemers waar contracten mee zijn. Je doet offerte aanvragen en vraagt inkoop specificaties aan. Wanneer alle offertes binnen zijn, vergelijk je deze en besprek je de uitkomsten met je collega’s, uit eindelijk beslis jij welke offerte de ‘winnende’ wordt en zorg jij voor de beste prijs- en kwaliteitverhouding. Met de projectleiding voer je de regie over de inkoopstrategie en ben je gezamenlijk verantwoordelijk voor de contractvorming.  Een deel van je taken:  Opstellen inkoopplanningen; Bepalen van inkoopstrategie; Aanvragen, spiegelen en evalueren offertes;  Marktkennis op niveau houden m.b.t. leveranciers, prijs en kwaliteit; Meedenken over de beste inkoopcontracten met de contractmanager; Inkoopmanagementsysteem actueel houden en initiëren van verbetertrajecten.
inUtrecht
Als Uitvoerder Wegenbouw op projecten (5-20 mln) voornamlijk in de regio (Zuid-West Nederland) heb je dagelijks de leiding over het aan jou toegewezen project en geef je uitvoering aan het te voeren beleid. Je draagt zorg voor de juiste werkverdeling, verstrekt de nodige projectinformatie en zorgt ervoor dat de vastgestelde planning en begroting wordt gehaald.
inRotterdam eo
Als Junior Uitvoerder GWW ben je een bovengemiddeld talent als startend ingenieur. In deze functie krijg je de kans om door te groeien naar Projectleider. Je start als junior naast een ervaren Hoofd Uitvoerder binnen de GWW. Je bent zeer leergierig en je ontzorgt hem door middel van het oppakken van project- en werkadministratie. Tevens zorg je ervoor dat de werken conform het contract worden uitgevoerd, je stuurt de onderaanneming aan, draagt zorg dat de uitvoering van het project binnen budget en tijdsplanning plaatsvindt en je pleegt regelmatig overleg met de opdrachtgever. Je bepaalt de hoeveelheden en je verwerkt dit in weekrapporten. Samen met de Hoofd Uitvoerder maak je de termijnen op. Onder professionele begeleiding word je opgeleid tot een zelfstandige Uitvoerder binnen de GWW.
inAmsterdam

Werkwijze

Door bruggen te bouwen worden twee partijen bij elkaar gebracht. We bemiddelen tussen professional en opdrachtgever met als doel een permanent dienstverband bij de opdrachtgever of een tijdelijke opdracht op een aansprekend project. Wij werken op basis van (project)detachering of werving & selectie.

Dankzij onze jarenlange bemiddelingservaring als specialist binnen de civiele techniek, hebben wij een breed, gevarieerd en betrouwbaar netwerk opgebouwd door heel Nederland. De kracht van Bruggenbouwers is dat we samen met onze opdrachtgevers kunnen én mogen meedenken. Hierdoor detecteren we naast de harde aanvragen tevens latente posities waar anderen geen weet van hebben. Iets wat er niet is, gaan we creëren!

Lees verder