Vacatures
Ben jij die Ontwerpleider die wij zoeken? Of ben jij toe aan de stap naar Ontwerpleider toe? Dan zoeken wij jou!
inAmsterdam
Ben jij bijna of ben jij afstudeert? Ben jij op zoek naar een traineeship? Solliciteer dan op deze vacature!
inAmsterdam
Ben jij actief als Omgevingsmanager? En ben jij op zoek naar de volgende stap? Dan zoeken wij jou!
inAmsterdam
[chapo]
inUtrecht
[chapo]
inRotterdam
[chapo]
inAmsterdam

Producten

De producten die wij aanbieden zijn detachering en werving & selectie. De “core business” van ons is detachering met overname en voor de kaderfuncties kunnen wij, waar gewenst, werving & selectie aanbieden.

Detachering

Bruggenbouwers biedt voor elke fase in jouw carrière een uitstekende vervolgstap. Of je nu net bent afgestudeerd of dat je na een aantal jaren toe bent aan een vervolgstap, wij bieden op alle niveaus binnen de civiele techniek diverse mogelijkheden.

Nadat we samen jouw wensen in kaart hebben gebracht, gaan wij de markt verkennen om de juiste opdrachtgever bij jouw profiel te vinden. Als dit traject succesvol is afgerond, betekent het dat de kandidaat wordt gedetacheerd bij de opdrachtgever. Na een succesvolle detacheringsperiode, kunnen de kandidaat en opdrachtgever, bij wederzijds welbevinden, samen een arbeidscontract aangaan en stappen wij als Bruggenbouwers uit het proces. De missie is geslaagd!

Projectdetachering

Gezien het projectmatige karakter op de werken binnen civiele techniek, kiezen sommige freelancers bewust voor het ondernemerschap. Zodoende kun je je 100% focussen op het project waaraan je werkt en zorgt Bruggenbouwers in de tussentijd voor de volgende opdracht. Bovendien zorgen wij voor een tijdige betaling van jouw factuur. Zo doe je waar je goed in bent en gebruik je de kracht van Bruggenbouwers: haar netwerk van opdrachtgevers en haar actuele overzicht van de gegunde projecten.

Werving & Selectie

Wij hebben een groot en divers netwerk van kandidaten wat uiteenloopt van junior tot en met senior. Met name voor de lijn- kader- en managersfuncties, kunnen wij het product werving & selectie aanbieden. Dat zijn met regelmaat executive search opdrachten.