Vacatures
Als Werkvoorbereider ben je de schakel in de voorbereiding en de uitvoering in de projecten. De opdrachtgever zit in de omgeving van Alkmaar en doet voornamelijk waterbouwkundige werken zoals baggeren, kust- en oeververdediging en grondverzet. Je komt in een groeiend team te werken met een informele sfeer     
inAlkmaar
Onze klant is binnen tenders verantwoordelijk voor de EMVI documenten, risicobeheersplannen, BVP dossiers als onderdeel van de winnende tenderstrategie. De juiste risico’s, maatregelen en kansen moeten geïdentificeerd en getoetst worden op onderscheidend vermogen. Als medewerker tenderteam / EMVI probeer de alle elementen van de tender te analyseren en doorgronden.
in''s Hertogenbosch en Rotterdam
[chapo]
inHaarlem
Ben jij een strategische inkoper die toe is aan de volgende stap? Dan komen we graag met jou in contact! Je wordt vanaf het begin betrokken bij een tender of project waarvoor je inkoopplannen schrijft, je geeft inkoopadvies en regelt de inkoop van A tot Z voor diverse projectteams. Je beslist je mee over het selecteren van onderaannemers en leveranciers. Je werkt nauw samen met de leveranciers en onderaannemers waar contracten mee zijn. Je doet offerte aanvragen en vraagt inkoop specificaties aan. Wanneer alle offertes binnen zijn, vergelijk je deze en besprek je de uitkomsten met je collega’s, uit eindelijk beslis jij welke offerte de ‘winnende’ wordt en zorg jij voor de beste prijs- en kwaliteitverhouding. Met de projectleiding voer je de regie over de inkoopstrategie en ben je gezamenlijk verantwoordelijk voor de contractvorming.  Een deel van je taken:  Opstellen inkoopplanningen; Bepalen van inkoopstrategie; Aanvragen, spiegelen en evalueren offertes;  Marktkennis op niveau houden m.b.t. leveranciers, prijs en kwaliteit; Meedenken over de beste inkoopcontracten met de contractmanager; Inkoopmanagementsysteem actueel houden en initiëren van verbetertrajecten.
inUtrecht
Als Uitvoerder Wegenbouw op projecten (5-20 mln) voornamlijk in de regio (Zuid-West Nederland) heb je dagelijks de leiding over het aan jou toegewezen project en geef je uitvoering aan het te voeren beleid. Je draagt zorg voor de juiste werkverdeling, verstrekt de nodige projectinformatie en zorgt ervoor dat de vastgestelde planning en begroting wordt gehaald.
inRotterdam eo
Als Junior Uitvoerder GWW ben je een bovengemiddeld talent als startend ingenieur. In deze functie krijg je de kans om door te groeien naar Projectleider. Je start als junior naast een ervaren Hoofd Uitvoerder binnen de GWW. Je bent zeer leergierig en je ontzorgt hem door middel van het oppakken van project- en werkadministratie. Tevens zorg je ervoor dat de werken conform het contract worden uitgevoerd, je stuurt de onderaanneming aan, draagt zorg dat de uitvoering van het project binnen budget en tijdsplanning plaatsvindt en je pleegt regelmatig overleg met de opdrachtgever. Je bepaalt de hoeveelheden en je verwerkt dit in weekrapporten. Samen met de Hoofd Uitvoerder maak je de termijnen op. Onder professionele begeleiding word je opgeleid tot een zelfstandige Uitvoerder binnen de GWW.
inAmsterdam

Producten

De producten die wij aanbieden zijn detachering en werving & selectie. De “core business” van ons is detachering met overname en voor de kaderfuncties kunnen wij, waar gewenst, werving & selectie aanbieden.

Detachering

Bruggenbouwers biedt voor elke fase in jouw carrière een uitstekende vervolgstap. Of je nu net bent afgestudeerd of dat je na een aantal jaren toe bent aan een vervolgstap, wij bieden op alle niveaus binnen de civiele techniek diverse mogelijkheden.

Nadat we samen jouw wensen in kaart hebben gebracht, gaan wij de markt verkennen om de juiste opdrachtgever bij jouw profiel te vinden. Als dit traject succesvol is afgerond, betekent het dat de kandidaat wordt gedetacheerd bij de opdrachtgever. Na een succesvolle detacheringsperiode, kunnen de kandidaat en opdrachtgever, bij wederzijds welbevinden, samen een arbeidscontract aangaan en stappen wij als Bruggenbouwers uit het proces. De missie is geslaagd!

Projectdetachering

Gezien het projectmatige karakter op de werken binnen civiele techniek, kiezen sommige freelancers bewust voor het ondernemerschap. Zodoende kun je je 100% focussen op het project waaraan je werkt en zorgt Bruggenbouwers in de tussentijd voor de volgende opdracht. Bovendien zorgen wij voor een tijdige betaling van jouw factuur. Zo doe je waar je goed in bent en gebruik je de kracht van Bruggenbouwers: haar netwerk van opdrachtgevers en haar actuele overzicht van de gegunde projecten.

Werving & Selectie

Wij hebben een groot en divers netwerk van kandidaten wat uiteenloopt van junior tot en met senior. Met name voor de lijn- kader- en managersfuncties, kunnen wij het product werving & selectie aanbieden. Dat zijn met regelmaat executive search opdrachten.