Vacatures
Mocht jij nou op zoek zijn naar een rol in de realisatie van wegenbouwkundige projecten dan is een functie als Uitvoerder zijnde zeer interessant.  Jij draagt namelijk je verantwoordelijkheid en zorgt voor de realisatie van (multi-disciplinaire) projecten. Of jij nou als Starter of als ervaren kracht een nieuwe uitdaging zoekt, ontwikkeling en een goede werkwijze staan veelal voorop. Mede door het op een eigen manier coördineren, optimaliseren en aansturen van de projectactiviteiten help je mee met de uitvoering van prachtige wegenbouwkundige werken. 
inDordrecht
Ben jij ambitieus en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Houd jij ervan secuur om te werken? Vind jij het fijn om zelfstandig te kunnen werken op de ontwerpafdeling? Dan is onze opdrachtgever op zoek naar jou!
inAmsterdam
Ben jij die (junior) projectcoördinator met overtuigingskracht? Commercieel ingesteld? En houd je van netwerken? Dan is onze opdrachtgever op zoek naar jou! Wij zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar een ondernemende, creatieve projectcoördinator die klant- en resultaatgericht werkt. Vind jij het leuk om zowel binnen als buiten te werken? Je creativiteit kwijt te kunnen in de uitvoering van je werkzaamheden buiten? Dan is deze functie uitermate geschikt voor jou!
inAmsterdam
Ben jij een GIS-specialist die houdt van afwisseling en werk naar zich toe trekt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever die gespecialiseerd is in de voorbereiding van baggerwerkzaamheden, zoeken wij een medewerker waterbodem. 
inUtrecht
Ben jij dé beste in het waarborgen van kwaliteits,- arbo- en milieubeleid? Staat de veiligheid van personeel voor jou op de eerste plaats? Dan zoeken wij jou!  De KAM manager die wij zoeken is de stimulator, controleur en coördinator op het gebied van alle KAM-vraagstukken van de organisatie. Jij analyseert en controleert de KAM-onderwerpen van onze opdrachtgever en creëert hiermee mede een brug tussen werknemers en de directie. 
inNoord Holland
Wil jij als (junior) Werkvoorbereider Waterbouw verantwoordelijk zijn voor de voorbereiding van voornamelijk integrale projecten (UAV-gc) op het gebied van renovatie en onderhoud van Civiele kunstwerken als beweegbare bruggen, sluizen en tunnels? Dan biedt deze organisatie jou alle mogelijkheden om te ontwikkelen en door te groeien naar een specialist binnen het vakgebied civiele techniek in combinatie met werktuigbouwkunde.
inVianen

Producten

De producten die wij aanbieden zijn detachering en werving & selectie. De “core business” van ons is detachering met overname en voor de kaderfuncties kunnen wij, waar gewenst, werving & selectie aanbieden.

Detachering

Bruggenbouwers biedt voor elke fase in jouw carrière een uitstekende vervolgstap. Of je nu net bent afgestudeerd of dat je na een aantal jaren toe bent aan een vervolgstap, wij bieden op alle niveaus binnen de civiele techniek diverse mogelijkheden.

Nadat we samen jouw wensen in kaart hebben gebracht, gaan wij de markt verkennen om de juiste opdrachtgever bij jouw profiel te vinden. Als dit traject succesvol is afgerond, betekent het dat de kandidaat wordt gedetacheerd bij de opdrachtgever. Na een succesvolle detacheringsperiode, kunnen de kandidaat en opdrachtgever, bij wederzijds welbevinden, samen een arbeidscontract aangaan en stappen wij als Bruggenbouwers uit het proces. De missie is geslaagd!

Projectdetachering

Gezien het projectmatige karakter op de werken binnen civiele techniek, kiezen sommige freelancers bewust voor het ondernemerschap. Zodoende kun je je 100% focussen op het project waaraan je werkt en zorgt Bruggenbouwers in de tussentijd voor de volgende opdracht. Bovendien zorgen wij voor een tijdige betaling van jouw factuur. Zo doe je waar je goed in bent en gebruik je de kracht van Bruggenbouwers: haar netwerk van opdrachtgevers en haar actuele overzicht van de gegunde projecten.

Werving & Selectie

Wij hebben een groot en divers netwerk van kandidaten wat uiteenloopt van junior tot en met senior. Met name voor de lijn- kader- en managersfuncties, kunnen wij het product werving & selectie aanbieden. Dat zijn met regelmaat executive search opdrachten.