Vacatures
Mocht jij nou op zoek zijn naar een rol in de realisatie van wegenbouwkundige projecten dan is een functie als Uitvoerder zijnde zeer interessant.  Jij draagt namelijk je verantwoordelijkheid en zorgt voor de realisatie van (multi-disciplinaire) projecten. Of jij nou als Starter of als ervaren kracht een nieuwe uitdaging zoekt, ontwikkeling en een goede werkwijze staan veelal voorop. Mede door het op een eigen manier coördineren, optimaliseren en aansturen van de projectactiviteiten help je mee met de uitvoering van prachtige wegenbouwkundige werken. 
inDordrecht
Ben jij ambitieus en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Houd jij ervan secuur om te werken? Vind jij het fijn om zelfstandig te kunnen werken op de ontwerpafdeling? Dan is onze opdrachtgever op zoek naar jou!
inAmsterdam
Ben jij die (junior) projectcoördinator met overtuigingskracht? Commercieel ingesteld? En houd je van netwerken? Dan is onze opdrachtgever op zoek naar jou! Wij zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar een ondernemende, creatieve projectcoördinator die klant- en resultaatgericht werkt. Vind jij het leuk om zowel binnen als buiten te werken? Je creativiteit kwijt te kunnen in de uitvoering van je werkzaamheden buiten? Dan is deze functie uitermate geschikt voor jou!
inAmsterdam
Ben jij een GIS-specialist die houdt van afwisseling en werk naar zich toe trekt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever die gespecialiseerd is in de voorbereiding van baggerwerkzaamheden, zoeken wij een medewerker waterbodem. 
inUtrecht
Ben jij dé beste in het waarborgen van kwaliteits,- arbo- en milieubeleid? Staat de veiligheid van personeel voor jou op de eerste plaats? Dan zoeken wij jou!  De KAM manager die wij zoeken is de stimulator, controleur en coördinator op het gebied van alle KAM-vraagstukken van de organisatie. Jij analyseert en controleert de KAM-onderwerpen van onze opdrachtgever en creëert hiermee mede een brug tussen werknemers en de directie. 
inNoord Holland
Wil jij als (junior) Werkvoorbereider Waterbouw verantwoordelijk zijn voor de voorbereiding van voornamelijk integrale projecten (UAV-gc) op het gebied van renovatie en onderhoud van Civiele kunstwerken als beweegbare bruggen, sluizen en tunnels? Dan biedt deze organisatie jou alle mogelijkheden om te ontwikkelen en door te groeien naar een specialist binnen het vakgebied civiele techniek in combinatie met werktuigbouwkunde.
inVianen

Traject

Door met jou rond de tafel te gaan zitten, kunnen we samen de perspectieven voor je carrière in kaart brengen. Het traject ziet er als volgt uit:

Kennismakingsgesprek Bruggenbouwers

Luisteren staat bij ons centraal. Het is voor ons erg belangrijk dat wij weten waar jouw (volgende) stap aan moet voldoen. Wat zijn jouw persoonlijke ambities, competenties, doelen en wensen? Nadat we dit samen aan tafel hebben besproken, zullen we een plan maken om de juiste partijen te benaderen die bij jou zouden kunnen passen. We werken op basis van openheid, eerlijkheid en kundigheid.

Kennismakingsgesprek opdrachtgever

Nadat we je goed hebben voorbereid op het sollicitatiegesprek met een opdrachtgever, zal je gaan kennismaken met het bedrijf. Bij wederzijds welbevinden na het gesprek, zullen we het traject voortzetten en toewerken naar een bevredigende afronding.

Start nieuwe baan

Eindelijk ben je dan een Bruggenbouwer! Het nieuwe hoofdstuk in jouw boek gaat geschreven worden. Met veel plezier zullen wij (met gepaste afstand) monitoren hoe je je verder ontwikkelt in je nieuwe werkomgeving. De deur bij Bruggenbouwers zal altijd open blijven staan voor gezelligheid, humor, raad & daad.