Vacatures
Als Werkvoorbereider ben je de schakel in de voorbereiding en de uitvoering in de projecten. De opdrachtgever zit in de omgeving van Alkmaar en doet voornamelijk waterbouwkundige werken zoals baggeren, kust- en oeververdediging en grondverzet. Je komt in een groeiend team te werken met een informele sfeer     
inAlkmaar
Onze klant is binnen tenders verantwoordelijk voor de EMVI documenten, risicobeheersplannen, BVP dossiers als onderdeel van de winnende tenderstrategie. De juiste risico’s, maatregelen en kansen moeten geïdentificeerd en getoetst worden op onderscheidend vermogen. Als medewerker tenderteam / EMVI probeer de alle elementen van de tender te analyseren en doorgronden.
in''s Hertogenbosch en Rotterdam
[chapo]
inHaarlem
Ben jij een strategische inkoper die toe is aan de volgende stap? Dan komen we graag met jou in contact! Je wordt vanaf het begin betrokken bij een tender of project waarvoor je inkoopplannen schrijft, je geeft inkoopadvies en regelt de inkoop van A tot Z voor diverse projectteams. Je beslist je mee over het selecteren van onderaannemers en leveranciers. Je werkt nauw samen met de leveranciers en onderaannemers waar contracten mee zijn. Je doet offerte aanvragen en vraagt inkoop specificaties aan. Wanneer alle offertes binnen zijn, vergelijk je deze en besprek je de uitkomsten met je collega’s, uit eindelijk beslis jij welke offerte de ‘winnende’ wordt en zorg jij voor de beste prijs- en kwaliteitverhouding. Met de projectleiding voer je de regie over de inkoopstrategie en ben je gezamenlijk verantwoordelijk voor de contractvorming.  Een deel van je taken:  Opstellen inkoopplanningen; Bepalen van inkoopstrategie; Aanvragen, spiegelen en evalueren offertes;  Marktkennis op niveau houden m.b.t. leveranciers, prijs en kwaliteit; Meedenken over de beste inkoopcontracten met de contractmanager; Inkoopmanagementsysteem actueel houden en initiëren van verbetertrajecten.
inUtrecht
Als Uitvoerder Wegenbouw op projecten (5-20 mln) voornamlijk in de regio (Zuid-West Nederland) heb je dagelijks de leiding over het aan jou toegewezen project en geef je uitvoering aan het te voeren beleid. Je draagt zorg voor de juiste werkverdeling, verstrekt de nodige projectinformatie en zorgt ervoor dat de vastgestelde planning en begroting wordt gehaald.
inRotterdam eo
Als Junior Uitvoerder GWW ben je een bovengemiddeld talent als startend ingenieur. In deze functie krijg je de kans om door te groeien naar Projectleider. Je start als junior naast een ervaren Hoofd Uitvoerder binnen de GWW. Je bent zeer leergierig en je ontzorgt hem door middel van het oppakken van project- en werkadministratie. Tevens zorg je ervoor dat de werken conform het contract worden uitgevoerd, je stuurt de onderaanneming aan, draagt zorg dat de uitvoering van het project binnen budget en tijdsplanning plaatsvindt en je pleegt regelmatig overleg met de opdrachtgever. Je bepaalt de hoeveelheden en je verwerkt dit in weekrapporten. Samen met de Hoofd Uitvoerder maak je de termijnen op. Onder professionele begeleiding word je opgeleid tot een zelfstandige Uitvoerder binnen de GWW.
inAmsterdam

Traject

Door met jou rond de tafel te gaan zitten, kunnen we samen de perspectieven voor je carrière in kaart brengen. Het traject ziet er als volgt uit:

Kennismakingsgesprek Bruggenbouwers

Luisteren staat bij ons centraal. Het is voor ons erg belangrijk dat wij weten waar jouw (volgende) stap aan moet voldoen. Wat zijn jouw persoonlijke ambities, competenties, doelen en wensen? Nadat we dit samen aan tafel hebben besproken, zullen we een plan maken om de juiste partijen te benaderen die bij jou zouden kunnen passen. We werken op basis van openheid, eerlijkheid en kundigheid.

Kennismakingsgesprek opdrachtgever

Nadat we je goed hebben voorbereid op het sollicitatiegesprek met een opdrachtgever, zal je gaan kennismaken met het bedrijf. Bij wederzijds welbevinden na het gesprek, zullen we het traject voortzetten en toewerken naar een bevredigende afronding.

Start nieuwe baan

Eindelijk ben je dan een Bruggenbouwer! Het nieuwe hoofdstuk in jouw boek gaat geschreven worden. Met veel plezier zullen wij (met gepaste afstand) monitoren hoe je je verder ontwikkelt in je nieuwe werkomgeving. De deur bij Bruggenbouwers zal altijd open blijven staan voor gezelligheid, humor, raad & daad.