Vacatures
Ben jij die Ontwerpleider die wij zoeken? Of ben jij toe aan de stap naar Ontwerpleider toe? Dan zoeken wij jou!
inAmsterdam
Ben jij bijna of ben jij afstudeert? Ben jij op zoek naar een traineeship? Solliciteer dan op deze vacature!
inAmsterdam
Ben jij actief als Omgevingsmanager? En ben jij op zoek naar de volgende stap? Dan zoeken wij jou!
inAmsterdam
[chapo]
inUtrecht
[chapo]
inRotterdam
[chapo]
inAmsterdam

Traject

Door met jou rond de tafel te gaan zitten, kunnen we samen de perspectieven voor je carrière in kaart brengen. Het traject ziet er als volgt uit:

Kennismakingsgesprek Bruggenbouwers

Luisteren staat bij ons centraal. Het is voor ons erg belangrijk dat wij weten waar jouw (volgende) stap aan moet voldoen. Wat zijn jouw persoonlijke ambities, competenties, doelen en wensen? Nadat we dit samen aan tafel hebben besproken, zullen we een plan maken om de juiste partijen te benaderen die bij jou zouden kunnen passen. We werken op basis van openheid, eerlijkheid en kundigheid.

Kennismakingsgesprek opdrachtgever

Nadat we je goed hebben voorbereid op het sollicitatiegesprek met een opdrachtgever, zal je gaan kennismaken met het bedrijf. Bij wederzijds welbevinden na het gesprek, zullen we het traject voortzetten en toewerken naar een bevredigende afronding.

Start nieuwe baan

Eindelijk ben je dan een Bruggenbouwer! Het nieuwe hoofdstuk in jouw boek gaat geschreven worden. Met veel plezier zullen wij (met gepaste afstand) monitoren hoe je je verder ontwikkelt in je nieuwe werkomgeving. De deur bij Bruggenbouwers zal altijd open blijven staan voor gezelligheid, humor, raad & daad.